ροή ειδήσεων

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια στις 3 Σεπτεμβρίου

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η απεργία της ΠΝΟ την ερχόμενη Δευτέρα.



Δεμένα θα μείνουν στα λιμάνια της χώρας τα πλοία τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου. Σε συνεδρίασή της, την Τετάρτη, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδιά (ΠΝΟ), επισημαίνει ότι «η αρνητική μέχρι σήμερα συμπεριφορά της εργοδοτικής πλευράς και οι προσπάθειες των αυτόκλητων «καλοθελητών» για τη δημιουργία καταστάσεων κοινωνικού αυτοματισμού σε βάρος του κλάδου μας, προκάλεσαν και πυροδότησαν την έντονη οργή όλων των ναυτεργατών».

Τονίζει δε σε ανακοίνωσή της ότι «οι προσπάθειες αυτές, στο πλαίσιο καθαρού εκβιασμού σε βάρος των ναυτεργατών και παραπλάνησης της κοινής γνώμης, όχι μόνο υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, αλλά αντίθετα χαλυβδώνουν τη θέληση μας για την επιτυχία της απεργιακής μας κινητοποίησης».

Η ΠΝΟ προειδοποιεί τόσο τους εφοπλιστές όσο και το υπουργείο να μην πειράξουν ή έστω απλά να απειλήσουν τον οποιοδήποτε απεργό ναυτεργάτη, ο οποίος απλά υπακούει στις αποφάσεις του ανώτατου συνδικαλιστικού του Οργάνου και των επί μέρους Πρωτοβαθμίων Οργανώσεων του, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθούν αντιμέτωποι με όλο τον ναυτεργατικό κόσμο με ανεξέλεγκτες συνέπειες.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *