ροή ειδήσεων

Πέντε νέα έργα στο Δήμο Ρόδου, προϋπολογισμού 955.000 ευρώ



Πέντε νέα έργα, συνολικού προϋπολογισμού 955.000 ευρώ, ξεκινούν στο δήμο Ρόδου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας και την ανάδειξη προσωρινών μειοδοτών.

Τα πέντε αυτά έργα αφορούν:
Συντήρηση και επέκταση δικτύων δημοτικού φωτισμού Δήμου Ρόδου, προϋπολογισμού 335.000. Χρηματοδότηση από ΣΑΤΑ και ιδίους πόρους. Ημερομηνία λήξης του ηλεκτρονικού διαγωνισμού είναι η 21η Αυγούστου 2018.
Δίκτυο δημοτικού φωτισμού Κατταβιάς, προϋπολογισμού 270.000 ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις χορηγίας της ΔΕΗ. Ημερομηνία λήξης του ηλεκτρονικού διαγωνισμού είναι η 24η Αυγούστου 2018.

Συντήρηση και αντικατάσταση Φθαρμένων πινάκων (Πιλάρ) δημοτικού φωτισμού. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 50.000 ευρώ και η χρηματοδότηση γίνεται από ιδίους πόρους. Αφορά την συνολική αντικατάσταση τριάντα (30) πινάκων στην πόλη και τη συντήρηση και αντικατάσταση φθαρμένων εξαρτημάτων σε ακόμη (20)είκοσι.
Συντήρηση και συμπλήρωση εγκαταστάσεων φωτεινής σηματοδότησης Δήμου Ρόδου, προϋπολογισμού 250.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από ιδίους πόρους. Η σύμβαση καλύπτει χρονικό διάστημα δύο ετών.
Αντικατάσταση φθαρμένων ιστών φωτισμού πλατειών και πεζοδρομίων πόλης Ρόδου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 50.000 ευρώ και η χρηματοδότηση γίνεται από ιδίους πόρους.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ρόδου κ Φώτης Χατζηδιάκος τόνισε. «Προγραμματίζουμε και υλοποιούμε χρήσιμα έργα, τόσο για τη πόλη της Ρόδου, όσο και για τις δημοτικές ενότητες. Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, συνεχίζουμε καθημερινά το έργο μας μαζί με τις Υπηρεσίες, στοχεύοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Είναι έργα ουσίας. Στόχος μας να ολοκληρωθούν τα έργα εντός των χρονοδιαγραμμάτων και το συντομότερο δυνατόν, προς όφελος των πολιτών».

aftodioikisi.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/8/18 19:16

    Δήμαρχε δεν έρχεσαι μια βόλτα μέχρι την ΚΟΣΚΙΝΟΥ και συγκεκριμένα στην περιοχή ΜΟΥΡΤΑΡΙ να δεις τα έργα σου , δρόμοι γεμάτοι τρύπες σαν γήπεδο του ΓΚΟΛΦ , άσφαλτος σε κατάσταση πλήρης διάλυσης , δένδρα να κλείνουν τον δρόμο , σκουπίδια παντού γιατί οι κάδοι είναι ελάχιστοι , νερό το καλοκαίρι είναι προβληματικό ειδικά από της 13-17 μμ , έχει γίνει από την ΔΕΥΑΡ ένα δίκτυο εδώ και δυο χρόνια , έχει μείνει ημιτελές , το οποίο θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα και το πρόβλημα ποιο είναι 100 μέτρα προέκταση του δικτύου για να υδροδοτηθούν όλα τα σπίτια , δυστυχώς Δήμαρχε έχει γίνει μέχρι τώρα και προβλέπεται να γίνει ένα ΤΙΠΟΤΑ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *