ροή ειδήσεων

Κάλυμνος: Νέο περιστατικό τροχαίου ατυχήματος με το ΕΚΑΒ να αδυνατεί να μεταφέρει τον τραυματία



Ακόμη ένα περιστατικό τροχαίου ατυχήματος, με το ΕΚΑΒ Καλύμνου να αδυνατεί να μεταφέρει τον τραυματία στο νοσοκομείο επειδή δεν υπήρχε βραδινή βάρδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018 στις 6.20 το πρωί, συνέβη τροχαίο ατύχημα στην περιοχή Μυρτιές πλησίον της παιδικής χαράς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί νεαρός.

Ενημερώθηκε τηλεφωνικά το Νοσοκομείο Καλύμνου για τη διακομιδή του νεαρού, με την νοσηλεύτρια Υπηρεσίας να απαντά ότι δεν υπάρχει νυκτερινή βάρδια στο ΕΚΑΒ και η μεταφορά του τραυματία θα έπρεπε να γίνει με κάποιο ιδιωτικό μέσο.

Είναι ένα ακόμη περιστατικό που έρχεται να προστεθεί τις τελευταίες 9 ημέρες, με το ΕΚΑΒ στην Κάλυμνο, να παραμένει χωρίς νυχτερινή βάρδια (11.00 βράδυ-07.00 πρωί) από τις 17 Αυγούστου 2018, λόγω έλλειψης προσωπικού, αφού δεν ανανεώθηκαν οι δίμηνες συμβάσεις των διασωστών.

Και φυσικά το εύλογο ερώτημα που τίθεται είναι, τι θα πρέπει να συμβεί ακόμη, για να αντιληφθούν οι υπεύθυνοι τη σοβαρότητα του προβλήματος, να παραμένει χωρίς νυκτερινή βάρδια το ΕΚΑΒ, σε ένα νησί με 16.000 μόνιμους κατοίκους και με αρκετούς παραθεριστές και επισκέπτες, μεσούσης της θερινής περιόδου, ώστε να προβούν στην άμεση επίλυση του;

Πηγή: kalymnos-news.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *