ροή ειδήσεων

«Χολή» από αλβανικά ΜΜΕ για παίκτη από Ρόδο που προτίμησε την εθνική Ελλάδας



Έναν ποδοσφαιριστή που επέλεξε να αγωνιστεί με τα γαλανόλευκα της εθνικής Ελλάδας και όχι με τα κόκκινα-μαύρα της εθνικής Αλβανίας βάζουν στο στόχαστρό τους κάποια από τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, όπως και του Κοσόβου.


Μέσω μιας σειράς δημοσιευμάτων επιτίθενται στον Ενέα Μιχάι, λόγω της επιλογής του να μην αγωνιστεί στη χώρα γέννησης των γονιών του, αλλά σε αυτήν που ήρθε ο ίδιος στη ζωή.

Ο γεννηθείς στη Ρόδο στόπερ του Παναιτωλικού είχε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του από τις αρχές αυτού του χρόνου και από τότε δεν έχει αλλάξει άποψη. Αυτό φαίνεται πως έχει εκνευρίσει κάποιους από τους γείτονες και με αφορμή τα παιχνίδια εθνικών ομάδων που έρχονται, στάζουν χολή στον 20χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος «έμεινε εκτός των επιλογών της Κ20» του Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος πρόσφατα συμφώνησε να συνεχίσει από το πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού της Κ21 για την ακρίβεια.

Όμως, η ιστορία αυτή έχει ένα… σημαντικό κενό. Ο πρώην διεθνής γκολκίπερ δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τις κλήσεις του για τα προσεχή ματς της Ελπίδων, όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κάποιος με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, ή πιο απλά ανατρέχοντας στις ανακοινώσεις της ΕΠΟ, στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Επίσης, από το Αγρίνιο προκύπτει ότι ο παίκτης δεν έχει ειδοποιηθεί πως δεν θα βρίσκεται στις προσεχείς κλήσεις Νικοπολίδη. Έτσι, αποκλείεται και η περίπτωση να μετέφερε εκείνος στο περιβάλλον του κάτι τέτοιο, για να μεταφερθεί με τη σειρά του στα ΜΜΕ Αλβανίας και Κοσόβου. Με άλλα λόγια, φαίνεται ότι δημιουργήθηκε μια ιστορία, μόνο και μόνο επειδή κάποιοι κρατούν… μανιάτικο σε έναν από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του στα γήπεδα της χώρας, διότι επέλεξε την Ελλάδα.



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *