ροή ειδήσεων

Τούρκοι ψαράδες ισχυρίζονται πως δέχθηκαν πυρά από Έλληνες λιμενικούς [βίντεο]



Πυρά από το ελληνικό Λιμενικό υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν Τούρκοι ψαράδες σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet. Συγκεκριμένα, το άρθρο αναφέρει πως οι Τούρκοι ψαράδες έπλεαν ανοιχτά της Σάμου σε διεθνή ύδατα, όταν σκάφος του ελληνικού Λιμενικού τους προσέγγισε.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία τους, οι Έλληνες λιμενικοί σήκωσαν τα όπλα και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους, σπάζοντας τα παράθυρα του σκάφους. Οι ψαράδες άρχισαν να καταγράφουν αυτές τις σκηνές, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, με τα κινητά τους τηλέφωνα και τότε οι άνδρες του ελληνικού Λιμενικού κατέβασαν τα όπλα.


Στο σχετικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται το ελληνικό σκάφος να προσεγγίζει το τουρκικό ψαράδικο και ο καπετάνιος του να φωνάζει «δεν υπάρχει πρόβλημα». Ωστόσο, πουθενά δεν φαίνονται οι πυροβολισμοί από τους Έλληνες λιμενικούς.

Λίγο αργότερα στο βίντεο φαίνονται σπασμένα παράθυρα και μέλος του τουρκικού πληρώματος δείχνει μια πλαστική σφαίρα.





Όπως γράφει η Hurriyet, η ελληνική ακτοφυλακή εξακολούθησε να κυνηγά τους ψαράδες ακόμη κι όταν εισήλθαν σε τουρκικά ύδατα και οι λιμενικοί έβριζαν και χειρονομούσαν εναντίον τους. Συνολικά το περιστατικό, σύμφωνα με την εφημερίδα, διήρκεσε μιάμιση ώρα.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *