ροή ειδήσεων

Η διάβρωση “τρώει” την επιχείρηση Έλληνα επιχειρηματία της Αυστραλίας στη Ρόδο



Ο Γ. Κατσαράς, επιχειρηματίας που πήγε από την Αυστραλία στη Ρόδο και επένδυσε λειτουργώντας επιχείρηση στην παραλιακή ζώνη, υπογράμμισε ότι η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και ότι η περιοχή υποβαθμίζεται μέρα με τη μέρα

Να επιταχυνθούν οι διαδικασίες «θωράκισης» της παραλίας και των περιουσιών τους, ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής της Κρεμαστής, καθώς μέρα με τη μέρα η κατάσταση γίνεται ολοένα και χειρότερη.

Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο κος Γιώργος Κατσαράς, επιχειρηματίας που ήρθε από την Αυστραλία στη Ρόδο πριν από 18 χρόνια και επένδυσε λειτουργώντας επιχείρηση στην παραλιακή ζώνη, ανάμεσα σε Κρεμαστή και Ιαλυσό, υπογράμμισε ότι η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και ότι η περιοχή υποβαθμίζεται μέρα με τη μέρα.


«Μετάνιωσα που ήρθα πίσω στη Ρόδο μας και επένδυσα. Δεν ξέρω από πού να αρχίσει κανείς και πού να τελειώσει. Αυτά που συμβαίνουν είναι απαράδεκτα. Δεν είναι δυνατόν, τόσα χρόνια να μην μπορεί να αντιμετωπιστεί – έστω- ένα τέτοιο ζήτημα που αφορά ακόμα και την ασφάλεια ολόκληρης της περιοχής.»


Σημειώνεται ότι ενόψει του χειμώνα οι κάτοικοι της Κρεμαστής ανησυχούν πιο έντονα από ποτέ, αφού είναι βέβαιο ότι η κατάσταση σε ό,τι αφορά τη διάβρωση της ακτής θα γίνει ακόμα χειρότερη.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, το Λιμενικό Ταμείο, συνεδρίασε παρουσία των κ. Καραμπά και Μεσοχωρίτη για τη διάβρωση των ακτών της δυτικής πλευράς του νησιού.

Πρόκειται για εξειδικευμένους καθηγητές ακτομηχανικής του ΑΠΘ και το Λιμενικό Ταμείο όπως δήλωσε ο πρόεδρος κος Μιχάλης Χριστοδούλου, αποφάσισε να προχωρήσει στη μελέτη για την αντιμετώπιση του φαινομένου της διάβρωσης των ακτών της δυτικής πλευράς και συγκεκριμένα της Κρεμαστής.

neoskosmos.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/8/18 18:23

    Εν τω μεταξύ, την παράσταση στην φωτογραφία κλέβει ο παράνομος αγωγός βοθρολυμάτων που εκβάλει στην θάλασσα και o οποίος προφανώς εξυπηρετεί τον κ. Κατσαρά ή κάποιον εκ των γειτόνων του. Στην Αυστραλία όπως γνωρίζετε (και καλώς διαμαρτύρεστε) το πρόβλημα θα είχε λυθεί άμα τη γενέσει του. Επίσης όπως πολύ καλά ξέρετε, αν κάποιος μόλυνε το περιβάλλον συστηματικά και παρανόμως, θα του είχαν κόψει τα testicles....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *