επικαιρότητα

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΚολοσσούΟ Νίκος Βετούλας θα "χτίσει" τον Κολοσσό H Hotels της νέας σεζόν στην Ρόδο, στην Καρδίτσα και στην Θεσσαλονίκη.

Η προετοιμασία του Κολοσσού H Hotels για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 θα αρχίσει στις 27 Αυγούστου και κατά την διάρκειά της οι "θαλασσί", όπως ανακοίνωσαν, θα αντιμετωπίσουν σε φιλικά παιχνίδια τον Άρη, το Ρέθυμνο Cretan Kings, τον Ερμή Αγιάς και την Καρδίτσα και θα δώσουν το "παρών" στο τουρνουά "Μαυροσκούφεια".


Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Κολοσσού θα γίνει στην Ρόδο και στις 5 Σεπτεμβρίου οι "θαλασσί" θα αναχωρήσουν για την Καρδίτσα, όπου θα παραμείνουν ως τις 18 του ίδιοy μήνα. Η αποστολή της ομάδας της Ρόδου εν συνεχεία θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη και στις 20 Σεπτεμβρίου θα επιστρέψει στην βάση της.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού H Hotels αναφέρει:

"Στις 27 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση του Κολοσσού H Hotels, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι προπονήσεις στη Ρόδο θα συνεχιστούν μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, η ομάδα μας θα αναχωρήσει την επομένη με προορισμό την Καρδίτσα, όπου θα δώσει τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια απέναντι σε Ερμή Αγιάς, Καρδίτσα και Άρη.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από τη θεσσαλική πόλη στις 18 του ίδιου μήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να λάβει μέρος στο τουρνουά «Μαυροσκούφεια» (18-19/9).

Η επιστροφή στη Ρόδο είναι προγραμματισμένη για τις 20 Σεπτεμβρίου, με τον κύκλο των φιλικών αγώνων να κλείνει με δύο τεστ απέναντι στο Ρέθυμνο (28-29/9).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών:

- Κολοσσός H Hotels-Ερμής Αγιάς 8/9 Καρδίτσα

- Κολοσσός H Hotels-Καρδίτσα 11/9 Καρδίτσα

- Κολοσσός H Hotels-Άρης 15/9 Καρδίτσα

- Τουρνουά Μαυροσκούφεια 18-19/9 Θεσσαλονίκη

- Κολοσσός H Hotels-Ρέθυμνο 28/9 Ρόδος

- Κολοσσός H Hotels-Ρέθυμνο 29/9 Ρόδος".

Photo credits: Eurokinissi

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης