επικαιρότητα

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Κολοσσού



Ο Νίκος Βετούλας θα "χτίσει" τον Κολοσσό H Hotels της νέας σεζόν στην Ρόδο, στην Καρδίτσα και στην Θεσσαλονίκη.

Η προετοιμασία του Κολοσσού H Hotels για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 θα αρχίσει στις 27 Αυγούστου και κατά την διάρκειά της οι "θαλασσί", όπως ανακοίνωσαν, θα αντιμετωπίσουν σε φιλικά παιχνίδια τον Άρη, το Ρέθυμνο Cretan Kings, τον Ερμή Αγιάς και την Καρδίτσα και θα δώσουν το "παρών" στο τουρνουά "Μαυροσκούφεια".


Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Κολοσσού θα γίνει στην Ρόδο και στις 5 Σεπτεμβρίου οι "θαλασσί" θα αναχωρήσουν για την Καρδίτσα, όπου θα παραμείνουν ως τις 18 του ίδιοy μήνα. Η αποστολή της ομάδας της Ρόδου εν συνεχεία θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη και στις 20 Σεπτεμβρίου θα επιστρέψει στην βάση της.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού H Hotels αναφέρει:

"Στις 27 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση του Κολοσσού H Hotels, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι προπονήσεις στη Ρόδο θα συνεχιστούν μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, η ομάδα μας θα αναχωρήσει την επομένη με προορισμό την Καρδίτσα, όπου θα δώσει τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια απέναντι σε Ερμή Αγιάς, Καρδίτσα και Άρη.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από τη θεσσαλική πόλη στις 18 του ίδιου μήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να λάβει μέρος στο τουρνουά «Μαυροσκούφεια» (18-19/9).

Η επιστροφή στη Ρόδο είναι προγραμματισμένη για τις 20 Σεπτεμβρίου, με τον κύκλο των φιλικών αγώνων να κλείνει με δύο τεστ απέναντι στο Ρέθυμνο (28-29/9).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών:

- Κολοσσός H Hotels-Ερμής Αγιάς 8/9 Καρδίτσα

- Κολοσσός H Hotels-Καρδίτσα 11/9 Καρδίτσα

- Κολοσσός H Hotels-Άρης 15/9 Καρδίτσα

- Τουρνουά Μαυροσκούφεια 18-19/9 Θεσσαλονίκη

- Κολοσσός H Hotels-Ρέθυμνο 28/9 Ρόδος

- Κολοσσός H Hotels-Ρέθυμνο 29/9 Ρόδος".

Photo credits: Eurokinissi

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά