ροή ειδήσεων

“Εγδυσαν” συμπολίτη μας, την ώρα που κοιμόταν!



“Εγδυσαν” γνωστό συμπολίτη μας υτοί που με θρασύτατο τρόπο αλλά και περίεργο, μπήκαν στο διαμέρισμα του, δευτέρου ορόφου!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στην περιοχή του Καρακόνερου, σε οδό παράλληλη με την Ατταβύρου, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, μπήκαν τις πρωινές ώρες – πιθανώς γύρω στις 5 – οι διαρρήκτες – αίλουροι και αφαίρεσαν χρυσά, ρολόγια και μετρητά. Από την αναλυτική περιγραφή του συμπολίτη μας οι άγνωστοι – ή ο άγνωστος – μπήκανε στο διαμέρισμα από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας, που δεν υπάρχει άλλη πρόσβαση εκτός από τον …αέρα ή από τον πάνω ή κάτω όροφο με …αιλουροειδή τρόπο!
ΣΤΟ ΚΕΝΟ!
Μετά από την έρευνα της Αστυνομίας, φαίνεται πως η διάρρηξη είναι ...εισαγόμενη αφού δεν έχει ξαναγίνει με τέτοιο τρόπο: Ο διαρρήκτης κυριολεκτικά ...πέταξε και βρέθηκε στο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου!Ανενόχλητοι οι δράστες, ενώ η οικογένεια κοιμόταν, έκαναν την έρευνα τους στο διαμέρισμα, βρήκαν πάνω στο γραφείο του γνωστού λογιστή, ένα ρολόι ROLEX, μετρητά, μια χρυσή καδένα, ένα χρυσό βραχιόλι και άλλα μικροαντικείμενα. Χωρίς θόρυβο και χωρίς να αφήσουν ίχνη, έφυγαν!

Μάλιστα όπως ο λογιστής δήλωσε στην Ασφάλεια και από την έρευνα των αστυνομικών, η είσοδος θα μπορούσε να γίνει μόνο αν ο διαρρήκτης ήταν μικρόσωμος, χρησιμοποίησε μέσο για να πηδήξει στο ακάλυπτο του δευτέρου ορόφου, ουσιαστικά στο …κενό!

Το πρωί ο γνωστός συμπολίτης μας, ντύθηκε, πήγε να φορέσει το ρολόι του και να πάρει μετρητά, όμως αυτά είχαν κάνει φτερά…

Ηδη η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *