ροή ειδήσεων

Να στελεχωθεί με ντόπιους ο ΑΗΣ Κατταβιάς



ΠΡΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΟ & ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΕΗ Α.Ε.

κ. Παναγιωτάκη Εμμανουήλ


ΘΕΜΑ: «Λειτουργία νέου ΘΗΣ Ν. Ρόδου».

Κύριε πρόεδρε,

Μετά το πρόβλημα που προέκυψε στις μονάδες 3,4 και 5 του ΑΗΣ ρόδου, ξεκίνησε λίγο πρόωρα η λειτουργία του νέου ΘΗΣ Ν. Ρόδου (ΑΗΣ Κατταβιάς), μπαίνοντας στο σύστημα παραγωγής του νησιού, προκειμένου να καλυφθεί το κενό ισχύος και να αποφευχθούν οι περιοδικές διακοπές, στο ζενίθ της τουριστικής περιόδου.

Συμμεριζόμενοι τις απόψεις του Σωματίου Εργαζομένων “ΖΕΥΣ” ΔΕΗ Α.Ε., αλλά και του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, όπως αυτές σας διατυπώθηκαν με το από 03/08/2018 έγγραφό τους, είμαστε αντίθετοι, στο θέμα της μετάθεσης 20 μόνιμων υπαλλήλων, από άλλους σταθμούς, την οποία ο ίδιος ζητήσατε, με το ΓΔ/Π/2278 και από 31-07-2018 δικό σας Υ.Σ.

Χωρίς να θέλουμε να δυσχεράνουμε την ομαλή λειτουργία του νέου ΘΗΣ, πιστεύουμε ότι, 5 με 6 κατάλληλα καταρτισμένοι και έμπειροι τεχνικοί, από μετάθεση, θα μπορούσαν άριστα να εκπαιδεύσουν τους νεοπροσληφθέντες, που ούτως ή άλλως, έχουν το χρόνο να το κάνουν, λόγω και της συνύπαρξής τους, για αρκετό καιρό ακόμη, με τον ανάδοχο εργολάβο. Εξ‘ άλλου, για τον σκοπό αυτό έχουν ήδη μετακινηθεί 3 μισθωτοί και οι 20 επιπλέον που ζητάτε, θα καλύψουν το 1/3 περίπου της προβλεπόμενης δύναμης του σταθμού, με ότι αυτό συνεπάγεται για το ντόπιο εργατικό δυναμικό.

Μετά τα ανωτέρω, παρακαλούμε να προβείτε σε όλες εκείνες τις ενέργειες, προκειμένου να επισπευτούν οι διαδικασίες πρόσληψης του υπολειπόμενου μόνιμου προσωπικού, λαμβάνοντας υπόψη την εντοπιότητα, ως πάγιο αίτημα της Τοπικής Κοινωνίας, αλλά και δέσμευση της ΔΕΗ Α.Ε, απέναντί της, μειώνοντας παράλληλα, τον αριθμό των μισθωτών, που προτίθεστε να μετακινήσετε, από άλλες μονάδες, στον απολύτως αναγκαίο.

Η πρόσληψη ατόμων, πρωτίστως από την Κοινότητα της Κατταβιάς, όπως προαναφέραμε, είναι πάγιο αίτημα της Κοινωνίας μας και δίνει κίνητρα στους νέους μας, να παραμείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους. Όπως αντιλαμβάνεστε, επιμένουμε σε αυτό και περιμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας.

Πάντα στη διάθεσή σας




Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας

Ζαννετάκης Νικόλαος

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/8/18 19:12

    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΑΞΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ... Α ΡΕ ΚΟΝΤΟΣΒΟΥΡΗ ρίζο Γ@ΜΗΣΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/8/18 07:29

    Ρε παιδιά που ειναι το προβλημα σας εσείς θα καπνιζεστε; και για την ιστορία να ξέρετε η ΔΕΗ αθετησε την υπυσχεση ης και χρωστά αλλες 30000 και απο τον Ιανουαριο θα λέγεται ΤΕΡΝΑ ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *