ροή ειδήσεων

Η νέα γενιά εισέρχεται δυναμικά στην τουριστική αγορά εργασίας!



Νέες και νέοι με όρεξη, επιθυμία να εργαστούν και να εξελιχθούν αποκτούν στέρεες βάσεις μέσα από την εκπαίδευση τους στην τουριστική σχολή Anko και είναι έτοιμοι να διαπρέψουν.


Η Ρόδος δίνει ευκαιρίες στους νέους να εργαστούν σε τουριστικές επιχειρήσεις υψηλού κύρους και ποιότητας.

Για ακόμα μία χρονιά η Τουριστική σχολή Anko, τηρώντας υψηλά πρότυπα ποιότητας επισκέφτηκε τους σπουδαστές της στον χώρο εργασίας. Πραγματοποιήθηκε σειρά επισκέψεων από τον Ιούνιο έως και τον Αύγουστο από εξειδικευμένους επαγγελματικούς συμβούλους με σκοπό την διερεύνηση του αντικείμενου εργασίας των σπουδαστών, την εμψύχωση και καθοδήγηση των σπουδαστών προς το βέλτιστο μαθησιακό αποτέλεσμα. Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε ότι πλέον στην 3η χρονιά αποστολής εκπαιδευομένων της Anko στην αγορά εργασίας, τα συνήθη προβλήματα του παρελθόντος εκμηδενίστηκαν. Παρατηρούμε ότι και οι επιχειρήσεις πλέον αποδίδουν μεγαλύτερη έμφαση στην σημασία της σωστής πρακτικής ως βάση επένδυσης για το χτίσιμο ενός επιτυχημένου εργαζομένου και την εξέλιξη του σε στέλεχος.

Ήδη η σχολή διαθέτει απόφοιτους οι οποίοι μέσα σε 2 έτη εργασίας εξελίχθηκαν σε στελέχη πρώτης γραμμής όπως Barmanager, Αssistantfb, Βοηθός Προϊσταμένης Ορόφων, Captain & Maitre.

Η διοίκηση της σχολής εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την πορεία των σπουδαστών αλλά και την συνεργασία με τις επιχειρήσεις όπου εργάζονται, σημειώνει:

«Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι και περήφανοι για την πρόοδο των σπουδαστών μας, οι οποίοι σε πραγματικές συνθήκες εργασίαςανταπεξέρχονται άκρως ικανοποιητικά. Τους συγχαίρουμε για τον χαρακτήρα και το φιλότιμό που επιδεικνύουν.

Ευχόμαστε να συνεχιστεί η προσπάθεια τους με μεγαλύτερη ακόμα ένταση και ζήλο.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα, τους Διευθυντές, τους Προσωπάρχες και τους προϊσταμένους όλων των τμημάτων και φυσικά την ιδιοκτησία των επιχειρήσεων, οι οποίοι εμπιστεύονται το έργο της ΑΝΚΟ συνεργάζονται μαζί μας και αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο στην εκπαίδευσή των σπουδαστών,δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι σπουδαστές ναβιώσουν τις πρώτες του επαγγελματικές εμπειρίες και να αναπτύξουν τις ικανότητες και δεξιότητες τους.

Θέλουμε επίσης να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους καθηγητές της σχολής, οι οποίοι πραγματικά μετέδωσαν γνώσεις αλλά δίδαξαντο ήθος και τον επαγγελματισμό στους σπουδαστές για τους οποίους είμαστε σήμερα περήφανοι»

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις όπου εργάζονται σπουδαστές της Anko είναι τα ξενοδοχεία, spa καικομμωτήρια: Elysium, Alila, Sunwing, La Marquise, Palladium, Sheraton, Esperos palace & Village, Esperides, Lindos Royal, Lindos Village & Imperial, Lindos Mare &Blu, Aqua Grand, Akti Imperial, Atlantica Aegean Blu, Atlantica Holiday Village, Atlantica Imperial hotel, Sensatori Resort Atlantica, Atlantica Princess, Grecotel Rodos Royal, Grand Hotel, Μitsis Faliraki Beach Hotel, Οlympic Palace, Rhodes Palace, Amathus,Amilia Mare Aldermar, Port Royal, Rodos Princess, Lindos Princess, Magic Life, Sentido Apollo Blue, Gennadi Grand Resort, Blue Horizon, Island Blue Hotel, Sun Beach Resort Complex, Casa Cook, Sensimar Lindos Bay Resort & Spa, Atrium Platinum, Palladium, Atrium Palace, Manousos Hotel, Aegeo Spa, Chanti Spa, Spatrade, Asian Spa,Medi Aesthetics, Hair Cut by Anastasia, Hair Studio M., All about hair Xanthopoulos Stefanos, Sam Elegant, Electra Beauty Room, Nails Services Institute Elena Chiouκ.α.

Τουριστικές Σπουδές στην anko www.anko.edu.gr



















flashnews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *