ροή ειδήσεων

Παναθηναϊκός και Μπρέσια για τον Ροδίτη Κουγιό


Ιταλικό δημοσίευμα θέλει τον Παναθηναϊκό να εξετάζει την περίπτωση του 20χρονου εξτρέμ, Σταύρου Κουγιού, πρώην αρχηγού της Κ20 του Ολυμπιακού, που βρίσκεται σε επαφές και με την ιταλική Μπρέσια

Η… μνημονιακή κατάσταση του Παναθηναϊκού και η απαγόρευση μεταγραφών που τους έχει επιβληθεί, έχει αναγκάσει τους Πράσινους να στρέψουν την προσοχή τους σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που μπορούν να εξελιχθούθν, να αποτελέσουν επένδυση για το μέλλον, αλλά και να προσφέρουν άμεσα λύσεις στους Πράσινους.

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός και η Μπρέσια βρίσκονται σε συζητήσεις για την απόκτηση του Σταύρου Κουγιού. Του 20χρονου (27/05/1998) ακραίου επιθετικού, που πριν λίγες ημέρες έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Οπως σημειώνεται, ο ιταλικός σύλλογος φέρεται να έχει ήδη καταθέσει προσφορά στον πρώην αρχηγό της ομάδας Κ20 των Πειραιωτών, καθώς «…ο νυν τεχνικός της Μπρέσια, Νταβίντ Σουάζο, έλαβε εξαιρετικές συστάσεις από φίλους του στην Ελλάδα»! Επισημαίνεται, δε, ότι ο Σουάζο βρέθηκε στην Ελλάδα τον Ιούνιο και συναντήθηκε με τους Καμπιάσο, Ιμπαγάσα και Μοντέστο, στο περιθώριο τουρνουά που διεξήχθη στη Γλυφάδα και στο οποίο αγωνίστηκε ο γιος του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό, επισημαίνεται ότι ο παίκτης προτάθηκε στους Πράσινους και η περίπτωσή του είναι υπό εξέταση από τον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιώργο Δώνη, χωρίς να αναφέρονται περαιτέρω λεπτομέρειες.


Ο Κουγιός έχει καταγωγή από τη Ρόδο και είχε πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2014. Αγωνίστηκε στα παιχνίδια των Πειραιωτών στο Youth League της UEFA και στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League, ενώ η θέση του είναι αριστερός εξτρέμ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *