ροή ειδήσεων

Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και εκρηκτικά σε Ρόδο και Κάλυμνο



Από το Αστυνομικό Τμήμα Καλυμνίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 35 και 55 ετών για τα αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση, εκρηκτικών υλών και οπλοκατοχής.


Ειδικότερα, την 28 Αυγούστου 2018 το πρωί πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του 55χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, και βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 42,6 γραμμαρίων, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), μικροποσότητα κοκαΐνης και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Όσον αφορά τον 35χρονο, προχθές το πρωί πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού και βρέθηκαν 2 πυροκροτητές, -9 τμήματα βραδύκαυστο φιτίλι μήκους από 4 έως 210 εκατοστά και μια ξιφολόγχη.

• Την 29η Αυγούστου 2018 το βράδυ συνελήφθη σε χωριό της Νότιας Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, ένας 21χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 3,4 γραμμαρίων.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *