ροή ειδήσεων

Σταθερή αξία η Ρόδος στις προτιμήσεις των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών



Σταθερή αξία αποτελεί πλέον η Ρόδος στις προτιμήσεις των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών, όπως προκύπτει από τα στοιχεία με τις συνεχόμενες βραβεύσεις των φίλων της Ρόδου που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου, κάθε χρόνο, από την έναρξη και καθ΄ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε επισκέπτες - λάτρεις της Ρόδου από την Ολλανδία, Γερμανία και Αγγλία για την επί σειρά ετών προτίμησή τους στο νησί ως τόπο διακοπών τους, σε δύο ειδικές τελετές που πραγματοποιήθηκαν στις 10 και 21 Αυγούστου 2018, στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο Δημαρχείο.

Πρόκειται για το ζευγάρι κ. Peter και κα Elly Hilhorst από την Ολλανδία, που έχουν έλθει στη Ρόδο περισσότερες από 25 φορές και τα παιδιά τους Ruben και Pleuni Hilhorst. Ο κύριος και η κα Hilhorst είχαν γνωριστεί στη Ρόδο και παντρεύτηκαν στο νησί το 1997. Αγαπούν τη Ρόδο και την επισκέπτονται ανελλιπώς τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια. Διαμένουν στο ξενοδοχείο Osiris και είναι φίλοι του συντοπίτη μας γνωστού επιχειρηματία κ. Γιάννη Λήμνου, ο οποίος και τους συνόδευσε στο Δημαρχείο για τη βράβευσή τους.
Βραβεύθηκε επίσης και ο Καλυμνιακής καταγωγής κ. Κωνσταντίνος Τεζάρης που ζει και εργάζεται στη Γερμανία και έχει επισκεφθεί τη Ρόδο, μαζί με την οικογένειά του, περισσότερες από 30 φορές.

Οικογενειακώς έρχεται τα τελευταία χρόνια στη Ρόδο για πάνω από 15 χρόνια ο κ. David Metcalf από την Αγγλία με τη σύζυγό του κα Kay, την κόρη τους κα Gemma Metcalf και τον γαμπρό τους κ. Ian Hanlon, επίσης από την Αγγλία, που μαζί με τα παιδιά τους Daniel και Carlotte Maureen Hanlon, κάνουν διακοπές στο νησί και έχουν επισκεφθεί τη Ρόδο 15, 11 και 10 φορές αντίστοιχα. Διαμένουν όλοι στο ξενοδοχείο Esmeralda στην Κρεμαστή και συνοδεύονταν στην τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου κ. Μάνθο Χαλκιανάκη.

Όπως επεσήμαναν όλοι οι επισκέπτες - φίλοι του νησιού θεωρούν τη Ρόδο δεύτερη πατρίδα τους, αισθάνονται ασφαλείς και έχουν επισκεφθεί κάθε χωριό και παραλία, απολαμβάνοντας τις τοπικές νοστιμιές αλλά και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του νησιού.
Συγκινημένοι οι φίλοι της Ρόδου παρέλαβαν τις τιμητικές διακρίσεις από την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου και στη συνέχεια συζήτησαν με τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού Δήμου Ρόδου κα Βεατρίκη Σέρβου και τον προϊστάμενο του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κο Κώστα Χατζίκο, τις αναμνήσεις τους και τις εμπειρίες τους από τις διακοπές τους στη Ρόδο.
Η αντιδήμαρχος τους ευχαρίστησε για την αγάπη που έχουν στο νησί μας αλλά και για το γεγονός ότι επισκεπτόμενοι τη Ρόδο όλα αυτά τα χρόνια, αποτελούν στην πράξη, τους καλύτερους πρεσβευτές του νησιού στην πατρίδα τους.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *