ροή ειδήσεων

Τηλεφωνικό bullying στη Ρόδο!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τον καλούσε διαρκώς και του έλεγε ότι η σύζυγός του τον κερατώνει

Ανω κάτω είχε κάνει ένα σπίτι σε χωριό της Ρόδου μια άγνωστη που τηλεφωνούσε στα συγγενικά πρόσωπα μιας γυναίκας και την κατηγορούσε ότι απατάει τον σύζυγό της!

Η υπόθεση του τηλεφωνικού bullying εξιχνιάστηκε με την εμφάνιση νέων στοιχείων που αποκάλυψε η έρευνα της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου και σε βάρος της δράστριας κινήθηκε η διαδικασία δίωξης, μετά τη μήνυση που υπέβαλε η Ροδίτισσα, την οποία φέρεται ότι συκοφάντησε.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η γυναίκα στη μήνυσή της, από τα τέλη Απριλίου του 2017 η ίδια, ο σύζυγός της και οι γονείς της δέχονταν πολύ συχνά τηλεφωνήματα μέσα στη διάρκεια της ημέρας, στα περισσότερα από τα οποία δεν μιλούσε κανείς. Σε ένα από αυτά απάντησε ο άνδρας της, καθώς η ίδια έλειπε στη δουλειά της, και άκουσε εμβρόντητος μία γυναικεία φωνή από την άλλη άκρη της γραμμής να του λέει πως η σύζυγός του «του τα φοράει» τα τελευταία δύο χρόνια με τις... ευλογίες της πεθεράς του, η οποία «της κάνει πλάτες»!

Την ίδια ημέρα δέχθηκε τηλεφώνημα με απόκρυψη η μητέρα της γυναίκας, ενδεχομένως από το ίδιο άτομο, το οποίο της ανέφερε τα ίδια με στοιχεία και ονόματα.

Σούσουρο στο χωριό

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», δύο μέρες μετά το τηλεφώνημα, όταν η νεαρή γυναίκα επισκέφθηκε τη μητέρα της, η ηλικιωμένη τής ανέφερε πως στο χωριό έχει ξεσπάσει σούσουρο ότι έχει... εραστή και ότι έμαθε από μια θεία της, η οποία πλησιάζει τα 80, πως οι γιοι του εραστή της πήγαν στο σπίτι της, τους έπιασαν στα πράσα και τους έκαναν μαύρους στο ξύλο!

Από τότε η θεία ανέλαβε τον ρόλο του μεταφορέα... ειδήσεων, αφού πήγαινε σε καθημερινή βάση στη μητέρα της μηνύτριας φέρνοντάς της... φρέσκα κουτσομπολιά του χωριού για τον υποτιθέμενο παράνομο ερωτικό δεσμό. Ενα από αυτά ανέφερε ότι τάχα είδαν τον εραστή να πηδάει τον τοίχο του σπιτιού της ερωμένης του, που ξεπερνάει τα δυόμισι μέτρα.

Πέρα από τα τηλεφωνήματα, η νεαρή έβλεπε και υβριστικά μηνύματα γραμμένα με σπρέι έξω από το σπίτι της, ενώ στον άνδρα της στέλνονταν σημειώματα που τον αποκαλούσαν «κερατά». Σε μια περίπτωση, μάλιστα, το σημείωμα συνοδευόταν από αληθινά κέρατα! Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου κίνησε τις διαδικασίες για την έρευνα και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε πως οι τηλεφωνικές κλήσεις προέρχονταν από συγκεκριμένο πρόσωπο, την ταυτότητα του οποίου γνωρίζουν οι Αρχές.

Εύα Παπαδάτου
espressonews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *