ροή ειδήσεων

Νέα κινητοποίηση των απλήρωτων εργαζομένων της Γενικής Κλινικής Euromendica στη Ρόδο



Νέα κινητοποίηση σήμερα το απόγευμα από τους απλήρωτους εργαζόμενους της Γενικής Κλινικής Euromendica στη Ρόδο. Οι εργαζόμενοι είχαν διαμαρτυρηθεί πριν απο λίγες εβδομάδες αλλά δεν φαίνεται οτι η κινητοποίηση τους είχε αποτέλεσμα...Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου Σάββας Χατζησάββας γράφει στη σελίδα του στο facebook: "Παρασκευή 31 Αυγούστου οι εργαζόμενοι της Γενικής Κλινικής Euromendica ξανά σε κινητοποιήσεις με αίτημα την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων τους. Η διοίκηση της κλινικής αθέτησε την δέσμευση της στην Επιθεώρηση Εργασίας για καταβολή 3 μισθών μέσα στον Αύγουστο. Η συνέχεια στην Επιθεώρηση την Τρίτη 4 Σεπτέμβρη. Ο αγώνας συνεχίζεται!!!!".
φωτο-Teo trapezallidis

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/9/18 16:41

    ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ας κανουμε αληθινο αγωνα γιατι αυτες οι μικροκινητοποιησεις προκαλουν γελια και στους Διοικουντες (ΑΣΗΜΑΚΙΔΗ ΚΑΙ ΓΡΙΑ ΛΕΙΨΑΝΟ ΣΑΒΟΥΛΙΔΟΥ)και ας δειξουμε
    οτι και εμεις μπορουμε να νικησουμε.ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ οτι προδωσαμε το 95% των εργαζομενων τοτε και αφησαμε στο τελος τους 11 μονον να φτασουν το μαχαιρι στο κοκκαλο!Εμεις τα κοροιδα μειναμε να ταιζουμε τα ΚΟΡΑΚΙΑ που ρουφουν το αιμα μας ,των παιδιων μας,και των γονιων μας.Μην κατηγορουμε τους ηρωες που δικαιωθηκαν,περνανε μια χαρα,δουλευουν και πληρωνονται και κυριως πεταξαν στην ελευθερια απο το ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ.Ολοι ζουμε μεσα στα νευρα και την καταθλιψη φορωντας την λευκη ποδια!!Μαλλον ζουρλομανδυα θα φοραμε σε λιγο.ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ να με βαφτισετε προβοκατορα.Ειμαι εργαζομενος σαν εσας,και περνω χειροτερο λουκι απο πολλους!!Ομως ας αφησουμε τα χαδακια γιατι αν και το Ε.Κ.ΡΟΔΟΥ ειναι διπλα μας ο κοσμος γελα με τις.....κινητοποιησεις μας!!Καθε φορα οπως και τωρα θα παρουμε ψευτικες ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ απο τους κλινικαρχες και .....το ταξιδι στο Εξπρες συνεχιζεται........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/9/18 09:00

      Πες αλήθεια, εισαι ενας απο τους 11 και τρολλαρεις τους υπόλοιπους. Σπας πλακίτσα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/9/18 09:34

      Δυστυχως φιλε συναδελφε πανω -κατω ολοι το ιδιο χαλι ζουμε και ελπιζουμε αυτη τη φορα το προσωρινο ΔΣ να μην παει στην επιθεωρηση για να κανει παλι συμβιβασμο με τους ψευτες-απατεωνες που τρωνε με χρυσα κουταλια και εμεις πειναμε!Επιτελους αφου εισπρατουν και δεν πληρωνουν να την κλεισουν την παραγκα να βρουμε αλλες δουλειες!Δεν ειμαστε τεμπεληδες και κανεις μας δεν θα χαθει οπως δεν χαθηκαν και οι 11 που απεδρασαν απο την ΚΟΛΑΣΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/9/18 17:43

      ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 11 ΔΕΝ ΘΑ ΕΣΠΑΖΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ(ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ)!!!ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΚΛΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!ΔΕΝ ΤΡΟΛΛΑΡΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ...ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/9/18 15:40

      Και οπως τα προβλεψαμε ΕΓΙΝΑΝ!!!!!Μας ερριξαν το δολωμα -φολλα με 2 κωλομισθους και μπηκαμε παλι για κανενα χρονο στο καβουκι της πεινας να συνεχισουμε το ταξιδιμας στο,,,ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΚΤΙΟΥ!!!Ποιοι ικανοποιηθηκαν???Μα φυσικα η διοικηση της κλινικης που μετα γλεντησαν την νικη τους ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ!!!!συναδελφοι ΠΑΡΤΕ ΤΠ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΣΑΒΟΥΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΣΘΟΥΣ!!ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *