ροή ειδήσεων

Mayia Exclusive Resort & Spa, νέα εντυπωσιακή ξενοδοχειακή άφιξη στη Ρόδο



Premium all-inclusive διακοπές αποκλειστικά για ενήλικες και ζευγάρια στην παραλία Κιοτάρι

To επιβλητικό Mayia Exclusive Resort & Spa άνοιξε τις πύλες του στις 21 Ιουλίου σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στη νοτιανατολική ακτή της Ρόδου, στην περιοχή Κιοτάρι, με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου, για να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο premium all inclusive πρόγραμμα διακοπών αποκλειστικά σχεδιασμένες για ενήλικες και ζευγάρια. Τα εγκαίνια του νέου ξενοδοχειακού συγκροτήματος, του έκτου της αλυσίδας H Hotels Collection (όμιλος Χατζηλαζάρου), συμπίπτουν με τους εορτασμούς για τα 25 χρόνια από την ίδρυση του ομίλου.



Η εξαιρετική αρχιτεκτονική του Mayia Exclusive Resort & Spa του επιτρέπει διαρκή οπτική επαφή με τη θάλασσα σχεδόν από όλους τους χώρους, προσφέροντας απεριόριστη θέα 180 μοιρών, που θα σας εντυπωσιάσει από τη στιγμή της άφιξής σας. Η κομψή πολυτέλεια που αποπνέει η μοντέρνα ατμόσφαιρα συνδυάζεται αρμονικά με την ανέγγιχτη ομορφιά της ακροθαλασσιάς και μαζί συνθέτουν ένα καλαίσθητο και χαλαρωτικό σκηνικό που εξασφαλίζει ασύγκριτη διαμονή σε ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Ρόδο, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε ενήλικες.



Στο Mayia Exclusive Resort & Spa, η πολυτελής διαμονή μετατρέπεται σε μία υπέρκομψη και άκρως αναζωογονητική εμπειρία διακοπών. Τα 250 ευρύχωρα δωμάτια και οι σουίτες του «βλέπουν» στο Αιγαίο και σας δίνουν τη δυνατότητα να χαλαρώσετε σε ένα άνετο και πολυτελές περιβάλλον. Τα καλαίσθητα swim up δωμάτια και οι σύγχρονης αισθητικής σουίτες με την ιδιωτική πισίνα, την υπέροχη θέα και τις ιδιαίτερες παροχές σας υπόσχονται ονειρεμένες διακοπές.



Ενδώστε σε μια εξαιρετική all inclusive εμπειρία διακοπών, έχοντας στη διάθεσή σας υψηλή γαστρονομία, επώνυμα ποτά και άψογη προσωπική εξυπηρέτηση όλη την ημέρα, κάθε ημέρα! Με 5 διαφορετικά εστιατόρια με γεύσεις από όλο τον κόσμο –ελληνικό, ιταλικό, ασιατικό– και food corners, 4 bars και 1 nightclub, οι επιλογές για ποιοτικό φαγητό και ποτό στο Mayia Exclusive Resort & Spa είναι πραγματικά απεριόριστες.



Οι μοναδικές γαστρονομικές επιλογές συνδυάζονται άψογα με αναζωογονητικές θεραπείες spa και στιγμές χαλάρωσης στα κρυστάλλινα νερά της πισίνας και υπόσχονται ανεπανάληπτες καλοκαιρινές αποδράσεις.



Εάν σχεδιάζετε μια καλοκαιρινή απόδραση ή το ταξίδι του μέλιτος, ή επιθυμείτε να διοργανώσετε ένα συνέδριο ή την επόμενη επαγγελματική σας συνάντηση σε ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο 5 αστέρων, το Mayia Exclusive Resort & Spa διαθέτει την κομψή ατμόσφαιρα, τις θαυμάσιες παροχές και την προσωπική εξυπηρέτηση που αναζητάτε για μια αξέχαστη πολυτελή διαμονή στη Ρόδο, μια ανάσα από την παραλία του Κιοταρίου.











Πληροφορίες
Κιοτάρι, Ρόδος
Τηλ. 2244440100
http://mayiaresort.com
Fb page: Mayia Exclusive Resort & Spa

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *