ροή ειδήσεων

Ρόδος: Προσφεύγουν στη δικαιοσύνη για τα mini van οι ταξιτζήδες



Αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά κατά των τουριστικών πρακτορείων και των γραφείων ενοικιάσεως αυτοκινήτων, που διαθέτουν mini van και διαφημίζονται ως ταξί, είναι οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές της Ρόδου.

«Το κακό έχει παραγίνει» δήλωσε στην ΕΡΤ Ρόδου ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί, Θεοδόσης Καστανίδης, προειδοποιώντας ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα του κλάδου του.


Παράλληλα κατήγγειλε ότι οδηγοί της ΡΟΔΑ απασχολούνται στα mini van.

«Δεν απαγορεύεται ούτε από τον Οργανισμό της Επιχείρησης, ούτε από τη νομοθεσία η έξτρα εργασία» απάντησε στην καταγγελία του Θεοδόση Καστανίδη ο πρόεδρος των εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης, Μανώλης Κοντουδάκης, τονίζοντας ωστόσο ότι η επιπλέον απασχόληση δεν πρέπει να ξεπερνά τις 4 ώρες.

aftodioikisi.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/8/18 13:46

    ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΤΑΡΙΦΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Monofagades legomaste epeidi exoume taxi kai eimaste odigoi taxi ? enw eseis enoikiazete autokinita exete mini van kai ta plasarete gia taxi xoris na einai i douleia sas kai xwris kan na exete adeies? rwta ligo tous palious taxitzides posa xronia doulepsan gia na vgaloun autes tis adeies... pou irthate mesa se mia season kai peirate autokinita aksia 10-20 xiliadwn euro kai xalate tis douleies anthropon pou douleuan 20 xronia...

      Διαγραφή
    2. ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ...ΟΛΕΣ ΔΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ...ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ!!! ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΜΕΤΑ...ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΧΗΣ...ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 400000€

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/8/18 21:18

    Πότε θα ανοίξει το επάγγελμα?
    Γιατί δεν δίνονται νέες άδειες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ....ΠΟΣΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΙΝΙΒΑΝ??? ΠΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ??? ΠΟΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΙΒΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ??? ΠΟΣΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΟΙ??? ΠΟΣΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΩΦΕΡ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΙΣΜΕΝΟ ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ??? ΓΙΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ.....ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/9/18 00:42

    ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΝΟΙΞΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΒΕΡΤΑ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΒΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΤΑΞΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/9/18 16:51

      ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ 350 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ ΣΜΙΘ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΝΔΟ!!!ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ 2 ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥΛΑΤΕ 500 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ!!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *