ροή ειδήσεων

Tαλαιπωρίας συνέχεια στα καταστήματα της τράπεζας Πειραιώς στην Ρόδο


Αναγνώστης: Ταλαιπωρίας συνεχεία στα καταστήματα της τράπεζας Πειραιώς στην Ρόδο, πήγα για συναλλαγή στην Εθνικής Αντιστάσεως και ενώ περίμεναν αρκετοί πελάτες , είχαν μόνο ένα ταμία να εξυπηρετεί, ντροπή τους να ταλαιπωρούν τον κόσμο έτσι , και πας να παραπονεθείς στην διεύθυνση του καταστήματος και σου απαντάνε με υφάκι και με εξυπνάδες , από την μια μας παρακαλάνε να επιστρέψουμε τα χρήματα που αναλήψαμε την εποχή της κρίσης ή μας παρακαλάνε να μας κάνουν ασφάλειες και από την άλλη μας αφήνουν με τις ώρες και περιμένουμε για να κάνουμε μια συναλλαγή. Στην διοίκηση της τράπεζα μάλλον δεν τους καίγεται καρφί για την κατάσταση αυτή.!!!!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/8/18 21:01

    Αφού εισαι τόσο δυσαρεστημένος γιατί η καταγγελία σου είναι ανώνυμη; Οποιος έχει δίκιο δε φοβάται να σταθει επωνυμα! Τα 5 μηχανηματα που εχει το Καταστημα δεν είναι αρκετά για να αντισταθμισουν εστω μερικώς την έλλειψη προσωπικού ; Και να σου πω και κάτι αλλο; Απο κουκουλοφόρους χόρτασε η Ελλάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/8/18 06:29

      Αγαπητή μου δεν είναι θέμα ρουφιανεματος, η τραγική κατάσταση στα καταστήματα σας είναι γνωστή και συζητιέται παντού, το θέμα είναι ότι όταν ένας πελάτης τιμά την επιχείρηση σου, πρέπει και η επιχείρηση να τιμά τον πελάτη συμπεριφέροντας, εξυπηρετώντας τον όπως πρέπει , αυτό πρέπει να κάνεις , η συμπεριφορά και η εξυπηρέτηση αγαπητή μου σε ακολουθεί σε οποία δουλειά κι αν πας και είναι η "επαγγελματική προίκα" του καθενός, που μάλλον εσύ στερείσαι!.
      Όσο για το συγκεκριμένο ανώνυμο δημοσίευμα για μια κατάσταση που είναι γνωστή εμένα δεν ενοχλεί γιατί είναι για κάτι που στέκει και το βιώνω όταν επισκέπτομαι το κατάστημα σας, και από την άλλη δυστυχώς στην Ελλάδα για να λυθεί ένα θέμα πρέπει να δημοσιοποιηθεί .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/8/18 09:57

      ενώ εσύ της τράπεζας απάντησες επώνυμα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/8/18 09:59

      κουκουλοφορους που κολαει αυτο τωρα. έλεος επίπεδο μηδέν

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/8/18 19:50

      Ονομαζει τους ανωνυμους κουκουλοφορους αλλα εγραψε ανωνυμα!Κι εγω ανωνυμος τοτε γουσταρω!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/8/18 23:06

    Την Δευτερα 6 Αυγουστου ημουν στην Πειραιως που βρισκεται στην Αννης Μαριας στις 11 η ωρα και πηρα αριθμο 162,ομως ειδα οτι εως τις 11.30 εξυπηρετησαν το 70 και το 71 επειδη δουλευε μονο το ενα ταμειο οποτε ρωτησα εναν υπαλληλο της τραπεζας γιατι δεν μπαινει καποιος και στα αλλα 2 ταμεια για να εξυπηρετηθει ο κοσμος ταχυτερα?και εκεινος μου απαντησε ευγενικα οτι λυπατε αλλα αυτο δεν γινεται.Ετσι εφυγα και αναγκαστηκα να παω στο υποκαταστημα στις 100 χουρμαδιες αλλα και εκει η κατασταση ηταν ιδια!Στα γραφεια 15 υπαλληλοι και στο ταμειο 1.Ευγε!Συγχαρητηρια που ταλαιπωρειται τον κοσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/8/18 23:29

    Η χειρότερη τράπεζα με διάφορα. την εσωσαν με τα χρήματα του ελληνικού λαού και τώρα μας κοροϊδεύουν. Να τους κλείσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/8/18 23:59

    Ψάχνουν τρόπο να προωθήσουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/8/18 08:01

    Δεν λέω ότι δεν έχετε δίκιο σε κάποιο βαθμό και ναι, είναι να τρελαίνεσαι μερικές φορές όπως αν πας να βγάλεις κάρτα αναλήψεων και ενώ τα ξύνουν, σου κλείνουν "ραντεβού" για μετά μια βδομάδα αλλά μην το παραχέζουμε...

    Όλοι έχουμε smartphone και εκτός από "μόστρα" στην καφετέρια, Facebook check in και όλες τις άλλες παπαριές, μπορεί να κάνει χίλια δυο πράγματα ακόμα όπως και ηλεκτρονικές συναλλαγές. Ακόμα και από το PC στο σπίτι και φορώντας μόνο το σώβρακο μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα. Επίσης, άνετα κάνεις ανάληψη / κατάθεση από τα μηχανήματα σε όλες τις τράπεζες. Να μιλήσουμε για ηλικιωμένους που δεν το κατέχουν ή για εξαιρετικές περιπτώσεις όπως έκδοση επιταγής κλπ που απαιτούν φυσική παρουσία στον γκισέ, ναι να το καταλάβω.

    Πάρτε χαρτάκι και δείτε με τρόπο τι μαλακίες περιττές συναλλαγές γίνονται στα ταμεία που θα μπορούσαν να γίνονται διαφορετικά. Τι να σου κάνει λοιπόν ή κάθε τράπεζα?

    Αφήστε λοιπόν τις κλάψες και εκμεταλευτείτε την τεχνολογία γιατί όπως πάνε τα πράγματα και αν θέλουμε 100 υπαλλήλους σε κάθε τράπεζα, στο τέλος θα μας χώσουν κανένα πάγιο "κουστούμι" για κάθε λογαριασμό όπως πχ "έξοδα χαρτοφυλακίου" ή όπως αλλιώς το βαφτίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/8/18 09:27

      Όπως τα λες είναι.

      Αν οι διαμαρτυρόμενοι δεν είναι τρίτης ηλικίας ή νομικά πρόσωπα να πάνε στην Ελβετία για παράδειγμα όπου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΜΕΙΑ.

      Όλα γίνονται ηλεκτρονικά και μόνο τα γραφεία εξυπηρετούν. Ομολογουμένως επενδυτές και νέους πελάτες ΜΟΝΟ, αλλά και εδώ φταίει η Παιδεία μας

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/8/18 10:56

      ενταξει, αλλα δεν ειναι ολα θεμα ηλεκτρονικης συναλλαγης...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/8/18 16:32

      Οντως δεν είναι ολα θέμα ηλεκτρονικής συναλλαγης , αλλα ένα μεγαλό ποσοστό θα μπορουσαν να γινουν ηλεκτρονικα, για να μην ταλαιπωρησουμε καταρχην τους ευατους μας και κατα δεύτερο τους αλλους που πραγματικα χρειαζονται να ερθουν στο καταστήμα για να κανουν μια ειδική συναλλαγη.!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος14/8/18 08:59

    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχώς διαμαρτύρεστε για ένα μαγαζί όπου η εξηπηρέτηση έχει ξεχάσει την έννοια της! Σε μια ελεύθερη αγορά η λύση είναι απλή! Υπάρχουν και άλλα μαγαζιά που έχουν το ίδιο προιόν και με καλύτερες συνθήκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω αλλα πως θα απεμπλακει απο την Πειραιως μια γιαγια που ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ της βαζουν την συνταξη εκει???καιπως θα κανει συναλλαγες στο διαδικτυο οταν ειναι 76 χρονων???ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ας καταλαβουμε οτι ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ τραπεζα η ΠΕΙΡΑΙΩΣ και με υποδειγματικη εξυπηρετηση και τωρα ΜΟΝΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗ!!!Βεβαια καποιες απαντησεις δινονται απο τους υπαλληλους ομως και οι ιδιοι βλεπουν την τεραστα αλλαγη προς το χειροτερο της Πειραιως.Εξ αλλου και οι ιδιοι θλιβονται με το χαλι αυτο που δεν υπαρχει αυριο!Ευτυχως που υπαρχει και η Εθνικη που ΚΑΠΩΣ ακομη δεν εφτασε στο χαλι αυτο.Πραγματι και η συμπεριφορα καποιων εκ των υπαλληλων ειναι ΧΥΔΑΙΑ και απο οσα λενε ζουν και αυτοι στην αβεβαιοτητα...Το μελλον????αναμενεται ακομη πιο τραγικο....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/8/18 19:42

      H λόγω γιαγιά μπορεί να ανοίξει λογαριασμό σε άλλη τράπεζα και να πηγαίνει εκεί!
      Συμφωνώ απόλυτα ότι κατά το παρελθόν ήταν από τις καλύτερες τράπεζες αλλά ας δούμε καθαρά το παρόν χωρίς συναισθηματισμούς!
      Αν δεν φτιάξουν οι συνθήκες εμείς ως πελάτες θα πρέπει να πάνε εκεί που οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι καλύτερες!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος15/8/18 07:50

    Υπομονή, σύντομα η Πακρήτια Τράπεζα στο νησί μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/18 22:02

      Έννοια σου γατακι ούτε παγκρητια θα δεις αλλά νέα εθελουσια θα δεις

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος15/8/18 07:53

    Ερχονται υψηλες χρεωσεις σε συναλλαγες που θα γινονται στο γκισε σε όλες τις τράπεζες !!! ενας λογος παραπανω να δουμε σοβαρα το e-banking!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/8/18 07:17

    Όσο τα καταστήματα της Πειραιώς στην Ρόδο ήταν υπό την επίβλεψη της Κρήτης όλα δούλευαν μια χαρά , εδω και 1,5 χρόνο που είναι υπό την επίβλεψη των διευθυντάδων από την Αθηνά, ισοπεδώθηκαν όλα, η Πειραιώς έγινε η χειρότερη τράπεζα αυτοί οι κλαρινογαμπροι που τους ενδιαφέρει μόνο το φαίνεσθε δεν ξέρουν τι τους γίνετε και το πληρώνει ο πελατάκος που ταλαιπωρείτε από τις λάθος αποφάσεις τους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/8/18 19:43

      Κλαρινογαμπροι με γεματοι αλαζονεια, "αδυναμίες" και ερασιτεχνικες αποφάσεις διελυσαν την τραπεζα στην Ρόδο και ταλαιπωρουν χιλιαδες πελάτες της!!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος17/8/18 16:07

    Συμφωνα με διοικητικο στελεχος του νοσοκομειου Ρόδου, σχετικα με τον διαγωνισμο που εγινε 13/08/2018
    για το καταστήμα που λειτουργει ως τραπεζα, η Εurobank εδωσε καλυτερη προσφορα, απο όλες τις αλλες, με αποτελεσμα μέσα στον Σεπτεμβριο θα κλείσει η Πειραιως το καταστήμα της και θα το ανοίξει πλέον η Eurobank. Οι "επιτυχίες" της Πειραιως συνεχίζονται μπάβο παιδια καλά το πάτε...........!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *