ροή ειδήσεων

Στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος η Εθνική Εφήβων! (vid)



Παιδιά... από χρυσάφι! Η Εθνική Εφήβων νίκησε και τη Σερβία (9-8) και θα παίξει με την Ισπανία για τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου!

Ήταν οι δύο ομάδες που παρέμεναν αήττητες στη διοργάνωση και έφτασαν να κοντραριστούν στα ημιτελικά. Εκεί, παρέμεινε μόνο μία χωρίς ήττα. Και φορούσε «γαλανόλευκα»! Στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη έγραψε τη δεύτερη σερί συμμετοχή της σε τελικό και θέλει να συνεχίσει το σερί της και στις Κούπες!

Η Σερβία ήταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο μετά το 7-5 της τρίτης περιόδου και ένα άστοχο πέναλτι η Εθνική μας ξεκίνησε την αντεπίθεση. Έκανε ένα σερί 4-0 και κατάφερε με δύο γκολ του Καλογερόπουλου και ένα του Μπράιμε προσπέρασε για πρώτη φορά με 8-7 στην εκπνοή του τρίτου οκταλέπτου. Δύο λεπτά μετά την έναρξη της 4ης περιόδου, ήταν ο Χαλυβόπουλος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 9-7.
Ο Πέταρ Μίτροβιτς μείωσε σε 9-8, αλλά οι Σέρβοι έχασαν τρεις συνεχόμενες επιθέσεις με παίκτη παραπάνω, καθώς η ελληνική άμυνα έδωσε ρέστα και κράτησε το πολύτιμο προβάδισμα!

Στον τελικό, η Ελλάδα θα βρει την Ισπανία, η οποία νίκησε 12-11 την οικοδέσποινα και πανίσχυρη Ουγγαρία, έπειτα από ένα εκπληκτικό ματς.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 4-2, 1-1

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Παπανικολάου 2, Δήμου 2, Χαλυβόπουλος 2, Καλογερόπουλος 2, Μπράιμε 1

ΣΕΡΒΙΑ: Ράντοβιτς 2, Σουλτς 2, Στανόγεβιτς 1, Α. Μίτροβιτς 1, Π. Μίτροβιτς 2

Δείτε το ματς στο 2.55' του video

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *