ροή ειδήσεων

Χριστοδουλάκης από Κάλυμνο: «Κύριε Τσίπρα, η θάλασσα έχει σύνορα και θα πρέπει να τα διασφαλίσουμε» (video)



Στην Κάλυμνο βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, κάτι βέβαια που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά ,αλλά είναι κάτι που έκανε και όλα τα προηγούμενα χρόνια. 27 χρόνια καλοκαίρι στην Κάλυμνο, όσο και η ηλικία του. Δεν έχει χάσει κανένα, αφού τον συνδέουν ιδιαίτεροι δεσμοί με το νησί της μητέρας του.

Ο νέος Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής ,απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με ένα πλουσιότατο βιογραφικό, επισκεπτόμενος για πρώτη φορά την Κάλυμνο μετά την επιλογή του στη θέση του Γραμματέα του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ του νησιού, σήμερα Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 στις 11.00 το πρωί.

Η συνέντευξη δόθηκε στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου (αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ) και το Μανώλη Χριστοδουλάκη πλαισίωναν η Γραμματέας της ΝΕ Β. Δωδεκανήσου του ΚΙΝ.ΑΛ και πρώην υποψήφια βουλευτής Κατερίνα Γαβαλά και το μέλος Νικήτας Γιαννικουρής.



Επίσης στη αίθουσα παρούσα η υποψήφια σε προηγούμενες εκλογές και μέλος του τομέα Υγείας του ΚΙΝ.ΑΛ Κατίνα Βουρεξάκη και τα μέλη του ΚΙΝ.ΑΛ Γιώργος Θανάτσης, Αντώνης Κουντούρης από Κάλυμνο και Μιχάλης Διαμαντής από Κω.



Μετά από μία σύντομη προσφώνηση της Κατερίνας Γαβαλάς το λόγο πήρε ο Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, στη σύντομη τοποθέτηση του που μπορείτε να δείτε παρακάτω ξεκίνησε λέγοντας ότι η σημερινή συνέντευξη έχει ιδιαίτερη σημειολογία λόγω του ότι γίνεται στον τόπο της καταγωγής του και συνέχισε αναφέροντας « βρισκόμαστε μόλις 3 ημέρες από της 21 Αυγούστου ημέρα την οποία όπως διαλαλεί με τόση χάρη και πάθος η Κυβέρνηση τελειώνουν επιτέλους τα προγράμματα των μνημονίων. Βρισκόμαστε σε μία χρονική συγκυρία που η Χώρας μας έχει χάσει τη δυνατότητα να ενταχθεί στο πρόγραμμα πιστωτικής χαλάρωσης»

Στη συνέχεια άσκησε κριτική στη σημερινή Κυβέρνηση για τον χειρισμό των θεμάτων οικονομίας ,ενώ κλείνοντας την τοποθέτηση του είπε:”Οι επόμενες εκλογές θα είναι εκλογές για τρεις και το Κίνημα Αλλαγής θα είναι η θετική έκπληξη και πρωταγωνιστής την επόμενη ημέρα, ακριβώς για να μπορέσουμε να δώσουμε ουσιαστικές λύσεις με κατεύθυνση την προδευτική διακυβέρνηση του τόπου μετά τις εκλογές”

Δείτε την τοποθέτηση του Γραμματέα του ΚΙΝ.ΑΛ Μανώλη Χριστοδουλάκη στο video που ακολουθεί:



Μετά την τοποθέτηση του τέθηκαν ερωτήσεις .

Απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε από το Διευθυντή της εφημερίδας μας Γιώργο Δρόσο, σχετικά με την προκλητική στάση των γειτόνων στην περιοχή και στην παρεμπόδιση των αλιέων να ψαρέψουν ακόμη και εντός των Ελληνικών υδάτων, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης ήταν ξεκάθαρος. «Τα σύνορα μας, η εθνική μας κυριαρχία και τα εθνικά μας συμφέροντα δεν είναι υπό διαπραγμάτευση!Όπως δεν διεκδικούμε τίποτα από την εθνική κυριαρχία των γειτόνων μας, έτσι δε χαρίζουμε ούτε μισό χιλιοστό από τα εθνικά μας σύνορα, χερσαία ή θαλάσσια».

Επίσης κάλεσε την ελληνική ακτοφυλακή να προστατέψει τα σύνορα μας και τους Έλληνες αλιείς, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά: «Κύριε Τσίπρα, η θάλασσα έχει σύνορα και θα πρέπει να τα διασφαλίσουμε»

kalymnos-news.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *