ροή ειδήσεων

Δήμος Ρόδου: Ενίσχυση της ΠΡΟΤΟΥΡ με 370.000 ευρώ



Ο Δήμος Ρόδου ενέκρινε την επιχορήγηση του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ) με το ποσό των 370.000 ευρώ, έχοντας ως στόχο την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη και προώθηση του Ροδιακού Τουρισμού.

Τα τελευταία χρόνια ο Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ. διενεργεί την τουριστική προβολή της Ρόδου στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού, αφού με την τουριστική προβολή διατηρούνται οι παραδοσιακές αγορές όπως είναι η Αγγλία, η Γερμανία και η Σουηδία, αλλά ανοίγονται και νέοι δρόμοι σε αγορές όπως η Αμερική, ο Καναδάς και η Κίνα.

Εξάλλου, η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και ειδικότερα το Τμήμα Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης, ασχολείται με την λειτουργία των γραφείων πληροφοριών και συγκεκριμένα στο κέντρο της πόλης, στο λιμάνι, στην μεσαιωνική πόλη, στη Λίνδο και στο Φαληράκι της Ρόδου, καθώς επίσης με επιμορφωτικά θέματα, ημερίδες και συνέδρια με θέματα τουρισμού εντός Ρόδου. Καταγράφει και προβάλει ήθη και έθιμα, θρησκευτικές εορτές και πανηγύρεις και γενικότερα ότι σχετικό με τη λαογραφία του νησιού.

Για την προβολή του νησιού, το τουριστικό μάρκετινγκ, καθώς και όλες τις δράσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως τουριστικές εκθέσεις, workshops, δημοσιογραφικές ομάδες, συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με τουρ οπερέιτορς, συνεργασίες με αεροπορικές εταιρίες, καταχωρήσεις σε έντυπα, αλλά και παραγωγή του απαιτούμενου υλικού, η ευθύνη έχει εκχωρηθεί στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, με την παράλληλη υποστήριξη και συμβολή των στελεχών της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου. Ο Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ εδώ και δεκαοχτώ χρόνια υλοποιεί όλες αυτές τις δράσεις σε συνεργασία με το σύνολο των τουριστικών φορέων του νησιού, οι οποίοι αποτελούν τους βασικούς πυλώνες για την χάραξη της τουριστικής στρατηγικής της Ρόδου.

Τέλος, ο Οργανισμός έχει αποκτήσει εκτός από την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία, ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να έχει υψηλή προτεραιότητα στη δέσμευση χώρων στις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις, αρωγή στη διοργάνωση τουριστικών εκδηλώσεων με τη συμμετοχή σημαντικών εκπροσώπων των τουριστικών αγορών του ενδιαφέροντος της Ρόδου.

tornosnews

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/9/18 09:04

    άντε πάλι λεφτά , μερικοί θα καλοπεράσουν στα πεντάστερα του εξωτερικού εις υγείαν των κρόϊδων και θα μας πασάρουν και μερικές φωτογραφίες από τις δραστηριότητές τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *