επικαιρότητα

«Τρέχουν» οι αιτήσεις για 769 προσλήψεις στο υπουργείο ΔικαιοσύνηςΜε 764 νέους υπαλλήλους θα ενισχυθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης , Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Πρόκειται για διαγωνισμό, ο οποίος απέσπασε το πράσινο φως από το αρμόδιο υπουργείο, και αφορά την πλήρωση κενών θέσεων Συμβολαιογράφων της περιφέρειας κάθε Εφετείου, στις έδρες των Εφετείων Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Πιο αναλυτικά, οι κενές θέσεις θα καλυφθούν στις εξής περιοχές: Αθήνας, Εύβοιας,Πειραιά, Λαμίας,Πάτρας,Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, Ναυπλίου, Καλαμάτας , Κρήτης, Ανατολικής Κρήτης, Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Δωδεκανήσων, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Δυτικής Μακεδονίας, Θράκης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να:

Έχουν τα προσόντα διορισμού

Να μην έχουν παυθεί με τελεσίδικη δικαστική απόφαση από θέση δημοσίου υπαλλήλου ή υπαλλήλου νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου.

Να μην εμπίπτουν στα κωλύματα του άρθρου 23 του ν. 2830/2000.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπνέει στις 17 Οκτώβρη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν στον Γραμματέα της Τριμελούς Οργανωτικής Επιτροπής στην έδρα του Εφετείου αίτηση – υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό, την οποία μπορούν να αναζητήσουν και στην ιστοσελίδα www.ministryofjustice.gr.

Πηγή: dimosio.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά