ροή ειδήσεων

Διαγωνισμός για την ανάδειξη του καλύτερου νέου σεφ στο Νότιο Αιγαίο

Σε Ρόδο, Κω, Μύκονο, Νάξο, Σύρο



Διαγωνισμό για την ανάδειξη του νεαρού σεφ, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό European Young Chef Award 2018, που θα διεξαχθεί 25-26 Νοεμβρίου 2018 στο Galway, στην Ιρλανδία, προκηρύσσει για τρίτη χρονιά φέτος η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο διαγωνισμός, που θα διεξαχθεί τοπικά σε πέντε νησιά της περιφέρειας, δίνει τη δυνατότητα σε νέους σεφ να αναδείξουν το ταλέντο και μεράκι τους για τη γαστρονομία και να δημιουργήσουν, προβάλλοντας τα αυθεντικά τοπικά προϊόντα των νησιών.

Φέτος η Περιφέρεια, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην πλατφόρμα των Ευρωπαϊκών Γαστρονομικών Περιφερειών και στο Ινστιτούτο Γαστρονομίας, Πολιτισμού, Τεχνών και Τουρισμού (IGCAT), θα διοργανώσει τέσσερις ημιτελικούς διαγωνισμούς στη Ρόδο 7/9, την Κω 14/9, τη Μύκονο 20/9 και τη Νάξο 21/9, στους οποίους θα πάρουν μέρος σεφ από 18 έως 26 ετών και θα κριθούν από τριμελή επιτροπή.

Οι νικητές θα διαγωνιστούν στον τελικό, που θα διεξαχθεί στη Σύρο στις 22/9, στον οποίο θα κριθεί, από πενταμελή επιτροπή ο νεαρός σεφ που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια στο European Young Chef Award 2018, τον Νοέμβριο στην Ιρλανδία.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *