επικαιρότητα

Τρεις σεισμοί, ένας δίπλα στην πόλη της ΡόδουΤρεις ακόμη σεισμούς καταγράφει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών κοντά και δίπλα στη Ρόδο το τελευταίο 24ωρο.Ο ένας σεισμός σημειώθηκε στις 07:08 σήμερα το πρωί με επίκεντρο 45 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης της Ρόδου σε υποθαλάσσιο βάθος 10 χιλιομέτρων και ήταν 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Ο δεύτερος σεισμός ήταν σχεδόν πάνω μας, στην πόλη της Ρόδου, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων μόνο βορειοανατολικά, με εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων. Όπως δόθηκε από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, αυτός ο σεισμός ήταν 3,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε στις 08:23 το πρωί.

Ο δεύτερος αυτός σεισμός, λόγω της μικρής απόστασης του επικέντρου του από την πόλη της Ρόδου έγινε ιδιαίτερα αισθητός και μάλιστα, έκανε πολλούς Ροδίτες να αναρωτηθούν πόσο ισχυρός ήταν.

Ενας τρίτος ιδιαίτερα ασθενής, των 2,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 15:17, με επίκεντρο 37 χιλιόμετρα ανατολικά της Ρόδου, σε εστιακό βάθος μικρό, 5 χιλιόμετρα από την επιφάνεια της θάλασσας.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά