ροή ειδήσεων

Απαραίτητη η Δημοτική Αστυνομία στη Ρόδο


Αναγνώστης: Σαν συνταξιούχος και πολίτης αυτής της πόλης , διερωτώμαι γιατί διαλύθηκε η Δημοτική Αστυνομία και γιατί δεν επανιδρύεται αφού ο νόμος το επιτρέπει. Διότι εξαρτάται από την Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το θέμα είναι, αν είναι αναγκαία η Δημοτική Αστυνομία.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι όλες οι μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και ιδιαίτερα οι τουριστικές, προφανώς λόγω ιδιαίτερων αναγκών, έχουν Δημοτική Αστυνομία, δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο η Ρόδος δεν έχει και όχι μόνο αλλά και δεν έγινε καμία προσπάθεια να συγκροτηθεί εκ νέου.
Η Ρόδος σαν τουριστική πόλις δεν θα έπρεπε να είχε Δ.Α ;
Κάθε μέρα βλέπουμε τι γίνεται στους δρόμους με την κίνηση, με τα παράνομα παρκαρίσματα, με την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων, και τόσα άλλα, όσο δε αφορά την παλιά πόλη καλύτερα να μην επεκταθώ. Η ΕΛΑΣ δεν μπορεί να κάνει όλες τις δουλειές. Η Δ.Α όχι μόνο πρέπει να ανασυγκροτηθεί , αλλά και οι αρμοδιότητες της να αυξηθούν.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/9/18 22:40

    Ποια Δημοτική αστυνομία? Οι 17 κατηγορούνται για απάτη, και οι 15 για πλαστογραφία. Είναι αυτοί οι "πονηροί" ικανοί να επιτελέσουν έργο?. Δικαιολογούνται μάλιστα ότι η παρανομία τους ήταν στιγμιαία και το αδίκημα αυτό έχει παραγραφεί Τι λέτε ρε τσουτσέκια. Τσεπώνατε τόσα χρόνια μισθούς χωρίς να τα δικαιούστε μόνο και μόνο επειδή μπήκατε στο Δήμο με πονηριά. Τελικά αυτός ο Δήμος έχει πολλές αμαρτίες. Πολλοί μακρυχέριδες έχουν πλουτίσει. Ρε μάγκες δώστε τα χρήματα που πήρατε πίσω και πηγαίνετε να δουλέψετε ιδιωτικά να δείτε πως βγαίνει το μεροκάματο. Φιάκες ε φιάκες, λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/9/18 23:48

    Τώρα μας εντυπωσίασες με αυτά που έγραψες Το ίδιο και εσύ θα έκανες όταν θα σε βάζανε μέσα στη δημοτική αστυνομία με το δικό τους τρόπο. Και άλλο τόσο Άμα δεν γνώριζες με ποιο τρόπο σε βάζανε. Τα λόγια είναι για τις εντυπώσεις Τα σενάρια είναι για τους φαντασιόπληκτους και οι πράξεις είναι για να δικαιώσει τους δίκαιους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/9/18 05:11

      Έλα φίλε που δεν γνώριζαν πως μπήκανε μέσα. Εδώ βρήκαν γιατρούς μαϊμού σε Δημόσια Νοσοκομεία χωρίς πτυχία. Όσο για τα σενάρια οι σεναριογράφοι είναι οι ίδιοι δημόσιοι λειτουργοί και αυτοί που μπήκαν με πλαστά έγγραφα. Γι` αυτό σα χώρα βουλιάξαμε και μας κυβερνούν ξένοι αφού ο νους μας είναι στη λαμογιά. Στη δύσμοιρη Ελλάδα γινόταν και θα γίνονται τέτοια. Όλοι θέλουν τη σιγουριά του Δημοσίου, αλλά να μπαίνουν αξιοκρατικά. Πόσα ανεγκέφαλα άτομα είναι στο Δημόσιο που ταλαιπωρούν το κοσμάκη. Φίλε όταν σε τοποθετούν στη δημοτική αστυνομία με πλαστά έγγραφα δεν γνωρίζεις πως μπήκες? Ρητορείες αλλού.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/9/18 10:12

      Δηλαδη ρε φιλε σχεδον το συνολο των δημ.αστυνομων δεν μπηκε με ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ τα χρηματα του λαου????Δεν ξερανε με ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΝΕ????Εισαι τουλαχιστον ΟΜΟΙΟΣ αν και σιγουρα η απαντηση σου δειχνει δημ.αστυνομο η συγγενη!!!!!ΑΙΣΧΟΣ!!

      Διαγραφή
  3. Καλό είναι να γνωρίζαμε πόσα άτομα είχε η Δημοτική Αστυνομία της Ρόδου και πόσοι από αυτούς πληρούσαν τα προσόντα βάσει της προκήρυξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/9/18 08:55

    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΩΡΑΙΟ ΑΣΤΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/9/18 15:01

      Πονυρούληκα λαμόγια πλαστουγραφούσατε τα "φτυχεία" σας και τώρα ισχυρίζεστε ότι ήταν στιγμιαίο το αδίκημα. Το ότι πληρωνόσασταν κάθε μήνα, ασφαλιζόσασταν κάθε μήνα κι` αυτό στιγμιαίο ήταν?. Πλήρωνε μακάκα φόρους για τέτοιους απατεώνες. Τόσα χρόνια τα χρήματα που λαμβάνατε αποτελεί κακούργημα και αφορά νόμο για τους καταχραστές δημόσιου χρήματος. Αχραιωστήτως καταβληθέντα επιστρέφονται πίσω με τις απαιτούμενες προσαυξήσεις. Μάγκιες τώρα με τα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν φτιάχνεις ότι "φτυχεία" γουστάρεις. Όμως άμα κάνεις ερώτημα στο "δημοτικό πανεπιστήμιο" που "σπουδάσατε" δεν θα βρουν και φυσικό είναι το όνομα του λαμόγιου που έδωσε πλαστό φτυχείο.
      Άντε τσουτσέκια σας πήραν και στη Αστυνομία και το παίζατε αστυνόμοι του κλ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/9/18 17:37

      ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΠΡΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΛΠ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΣ ΚΥΡΙΩΣ ....ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!!!ΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΠΤΥΧΙΑ,ΜΕ 3 ΑΠΤΑΙΣΤΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ,ΚΑΙ 2 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ,ΚΑΜΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ 2 2 ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ,ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ!!!ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΗΤΗ!ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΞΙΟΙ ΝΕΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/9/18 16:46

      ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩς ΦΑΝΗΚΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ !! ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η Δ.Α Η ΟΧΙ !! ΚΙ ΑΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *