ροή ειδήσεων

Ο Δήμος Ρόδου θα επαναλειτουργήσει τον παιδικό σταθμό του Αγίου Παντελεήμονα



Ο Δήμος Ρόδου στο πλαίσιο των ενεργειών που καταβάλει και των σχεδιασμών του για τη διευκόλυνση της διαβίωσης των κατοίκων της Μεσαιωνικής Πόλης ώστε να παραμένει η πιο ζωντανή και καλοδιατηρημένη Μεσαιωνική Πόλη στον κόσμο, προχωρά στην αποκατάσταση του παλαιού βρεφονηπιακού σταθμού, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Στο πλαίσιο αυτό προκηρύσσει διαγωνισμό την 1η Οκτωβρίου 2018, με ανοιχτή διαδικασία για την ανάθεση του έργου «Αποκατάσταση Βρεφονηπιακού Σταθμού στην οδό Κισθηνίου» με προϋπολογισμό 230.000,00 ευρώ.

Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, δήλωσε ότι «ο παιδικός σταθμός θα επαναλειτουργήσει ώστε οι μόνιμοι κάτοικοι της Μεσαιωνικής Πόλης να διευκολυνθούν και να συνεχίσουν να δίνουν ζωή εντός των τειχών καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους».


Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων ολοκλήρωσαν από καιρό τη μελέτη αποκατάστασής του Σταθμού, η αλλαγή της νομοθεσίας ωστόσο για τη λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών επέφερε καθυστερήσεις στο ξεκίνημα των εργασιών.

Ο Δήμος Ρόδου πέτυχε την παραχώρηση διπλανής μερίδας την οποία συνένωσε με την υπάρχουσα ώστε να τηρούνται οι προϋποθέσεις σε τετραγωνικά μέτρα που θέτει ο νέος νόμος ενώ με ανάλογες ενέργειες αντιμετωπίζει τη μείωση της δύναμης των υφιστάμενων βρεφονηπιακών σταθμών στην πόλη και αλλού.

Ο βρεφονηπιακός σταθμός της οδού Κισθηνίου, θα φιλοξενήσει 30 νήπια.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *