ροή ειδήσεων

Ρόδος: ταξιτζής πήγε να «δαγκώσει» οδηγό λεωφορείου με «δόλωμα» Ρωσίδα καλλονή



Τη δίμετρη Ρωσίδα καλλονή φίλη του έριξε ως «δόλωμα» σε έναν οδηγό λεωφορείου ένας ταξιτζής στη Ρόδο, με σκοπό να τον κατηγορήσουν ψευδώς ότι τη βίασε και να του αποσπάσουν χρήματα!

Ο 43χρονος επιτήδειος από τα Αφάντου παραπέμπεται πλέον σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου του νησιού για απόπειρα παράνομης βίας και απόπειρα εκβίασης του 51χρονου επαγγελματία οδηγού.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», ο οδηγός τουριστικού λεωφορείου υπέβαλε μήνυση σε βάρος του ταξιτζή και της Ρωσίδας κουκλάρας στις 25 Μαΐου 2015, ισχυριζόμενος ότι στις 7 Μαΐου είχε πάει σε ένα μπαρ στο Ροδίνι, όπου εμφανίστηκε η 33χρονη καλλονή που ψάρευε πελάτες για να την κεράσουν ποτό. Οταν βγήκε μόνος από το μαγαζί, τον πλησίασε η κοπέλα και του ζήτησε να την πάει στο Φαληράκι με το αυτοκίνητό του, και εκείνος δέχτηκε.

Ανοιχτή ακρόαση

Τότε η γυναίκα τηλεφώνησε σε έναν άντρα βάζοντάς τον σε ανοικτή ακρόαση. Ο άγνωστος, από την άλλη άκρη της γραμμής, απευθυνόμενος στον 51χρονο του ζήτησε «να μην την πειράξει».

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του οδηγού, στη μέση της διαδρομής η Ρωσίδα άρχισε να χτυπάει με γροθιές το πρόσωπό της και να τον βρίζει, φωνάζοντας ότι προσπαθεί να τη βιάσει! Μάλιστα, άνοιξε την πόρτα και πετάχτηκε έξω ενώ το όχημα βρισκόταν εν κινήσει!

Οπως είπε ο 51χρονος, την είδε να σηκώνεται από τον δρόμο και να φωνάζει, κάτι που τον τρομοκράτησε και έφυγε από το σημείο. Δύο εβδομάδες μετά έμαθε ότι ένας άνδρας κυκλοφορεί με τη φωτογραφία του στο χέρι και υποστηρίζει ότι είχε ξυλοκοπήσει τη φίλη του. Οταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν, ο ταξιτζής τού ζήτησε απειλώντας τον 15.000 ευρώ για να τα δώσει σε κλινική για την αποζημίωση της κοπέλας. Ο 51χρονος απευθύνθηκε τελικά στην Αστυνομία, που συνέλαβε τον ταξιτζή για απόπειρα εκβίασης. Ο τελευταίος, όμως, υποστήριξε ότι η μήνυση είναι παντελώς ψευδής και προσχηματική από τον 51χρονο, που φοβόταν καταγγελία σε βάρος του για απόπειρα βιασμού της 33χρονης.

Οπως διατείνονται ο ταξιτζής και η 33χρονη Ρωσίδα, ο 51χρονος είναι επικίνδυνος και πράγματι αποπειράθηκε να βιάσει την κοπέλα η οποία, ωστόσο, δεν παραπέμπεται σε δίκη. Για τον λόγο αυτόν ο 43χρονος, που είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ζήτησε την αυτεπάγγελτη δίωξη του μηνυτή του για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού σε βάρος της αλλοδαπής.

Εύα Παπαδάτου
espressonews

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/9/18 13:46

    βληματα ξεφτηλες αχρηστοι.50 χρονων για μια ξεβρακωτη πεινασμενη.ντροπη σας ρεμαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *