ροή ειδήσεων

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ: Κοσμηματοπώλης και αστυνομικοί που δεν άφησαν τον ληστή με το μαχαίρι να φύγει ήσυχα…



Το πόρισμα του ιατροδικαστή θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου, που μπήκε την περασμένη Παρασκευή στο κοσμηματοπωλείο, στην οδό Γλάδστωνος, στην Ομόνοια και έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια να ξεφύγει.

Αν ο θάνατος οφείλεται σε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σίγουρα οι κατηγορίες που έχουν έχουν απαγγελθεί σε βάρος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης αναμένεται να μετατραπούν σε θανατηφόρα σωματική βλάβη ή ανθρωποκτονία από αμέλεια. Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον 74χρονο για το κακούργημα της θανατηφόρας βλάβης, καθώς και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Παράλληλα, η αστυνομία βρήκε στο κοσμηματοπωλείο το μαχαίρι που φέρεται ότι κρατούσε, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 33χρονος όταν μπήκε στο κατάστημα. Το μαχαίρι εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως έχει πάνω τα αποτυπώματά του.

Την ίδια ώρα σήμερα αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του δεύτερου άνδρα που συμμετείχε μαζί με τον 73χρονο κοσμηματοπώλη στον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου. Οι αστυνομικοί ερευνούν αν πρόκειται για ιδιοκτήτη καταστήματος, τακτικό θαμώνα ή κάτοικο της περιοχής καθώς φαίνεται να έχει μια οικειότητα και γνωριμία με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου

Κινείται επίσης εσωτερική έρευνα για να διαπιστωθεί αν και οι ενέργειες ακινητοποίησης και αφοπλισμού του 33χρονου από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ήταν οι απαιτούμενες χωρίς υπερβολές. Διαπιστώνεται ένα χτύπημα με πτυσσόμενο γκλομπ στην πλάτη του 33χρονου και στην συνέχεια ακινητοποίηση από τέσσερις αστυνομικούς για να του πάρουν το κομμάτι γυαλί από το χέρι. Νωρίτερα υπάρχει και ένα λάκτισμα από διασώστη του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον ρίξει και πάλι στο έδαφος, όταν κατά τη διάρκεια της επίδεσης του τραύματος στο κεφάλι ο νεαρός τον απείλησε με ένα κομμάτι γυαλί.

Η αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις, ενώ περαιτέρω φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Έξω από το κοσμηματοπωλείο όπου έγινε το θλιβερό περιστατικό, πολίτες έχουν αφήσει λουλούδια και κεριά…

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/9/18 16:37

    Το τραγικό στην υπόθεση ειναι που τον αποκαλούν και με το ονομα του. Ενας διαρρήκτης ηταν που σκοτώθηκε ενω έκλεβε τίποτα παρα πανω.. Μην έχουμε παλι επαιτειους ήρωες και αγωνιστές.. ΦΤΑΝΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *