ροή ειδήσεων

Οδηγός τουριστικού λεωφορείου αποκοιμήθηκε στο τιμόνι



Σε σοβαρό κίνδυνο ετέθη η ζωή τουριστών, όταν ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου που τους μετέφερε, αποκοιμήθηκε στο τιμόνι.
Ο οδηγός, που έκανε το γύρο της Ρόδου, αποκοιμήθηκε με αποτέλεσμα το τουριστικό λεωφορείο ανεξέλεγκτο να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, να το διασχίζει κάθετα και να βγαίνει εκτός δρόμου.
Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν ούτε θύματα, ούτε υλικές ζημιές.
«Γι’ αυτό φωνάζαμε όλο το καλοκαίρι, διεκδικώντας το νόμιμο ωράριο» δήλωσε στην ΕΡΤ Ρόδου ο πρόεδρος των Τουριστικών Λεωφορείων, Στέλιος Καπάταης, προσθέτοντας ότι ο συγκεκριμένος οδηγός, που ήταν απεργοσπάστης, δέχθηκε πίεση από την εργοδοσία.

ert

Σχόλια

  1. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΡΟΔΙΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ...Η ΠΟΛΛΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΑΚΥΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΑΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ...ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΡΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/9/18 13:37

      φιλε μου να τα πεις στα ροδιτοπουλα σου αυτα που εμαθαν στη καλοπεραση....τους φωναζεις για δουλεια και ζητανε το χιλιαρικο τα ρεπο και τη καθουρα....πως να μη παρεις το ξενο που σου βγαζει διπλη δουλεια ...

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕΠΟ...ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ 50 ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΥΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..ΟΙ ΡΟΔΙΟΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΣΕ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/9/18 01:44

      Πες τα Χρυσόστομε!!! Θα έπρεπε να συμπαραστεκόμαστε στα λογικά ωράρια στην ασφάλεια των τουριστών μας και στην καλή εξυπηρέτηση τους.
      Τα αφεντικά μας λένε τεμπέληδες και παίρνουν τους ξένους για να έχουν 16ωρα διπλοβάρδιες τους οδηγούς στο τιμόνι. Διαβάστε και καμιά φορά τον Κ.Ο.Κ να τον θυμηθείτε!!!
      Ή μήπως δεν σας συμφέρει???

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *