ροή ειδήσεων

Χωρίς κυκλοφοριακή συνείδηση οι οδηγοί στην Ρόδο


Αναγνώστης: Δεν κάνω μάθημα απλά είμαι πολύ στεναχωρημένη με όλα τα τροχαία που συμβαίνουν...

ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ (ΛΕΩΦ.ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ ) ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΜΗΧΑΝΕΣ ,ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ????

ΣΟΥΖΑ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΙΣΩ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 2 ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ , ΓΚΑΖΙΕΣ..ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ
ΧΩΡΙΣ ΖΩΝΕΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΟΣ !!! ΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΙΑ... ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ... ΑΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΟΣΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ..

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οδηγώ με ασφάλεια σημαίνει:

• Μαθαίνω και εφαρμόζω τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
• Έχω διαρκώς τεταμένη την προσοχή μου στην οδήγηση και τον έλεγχο του οχήματος
• Όταν οδηγώ δεν έχω καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά
• Δεν παραβιάζω τα όρια ταχύτητας Σε περίπτωση που οδηγώ ή είμαι συνεπιβάτης σε μοτοσικλέτα φορώ πάντα κράνος

Σχόλια

  1. Δυστυχώς οι διαγραμμίσεις, τα φανάρια και οί πινακίδες είναι για τους περισσότερους οδηγούς διακοσμητικά αντικείμενα. Το κράνος δεν το φοράμε γιατί χαλάει το χτένισμα. Όταν γίνει ατύχημα πάντα φταίει ο δρόμος. Άν μας γράψει η τροχαία όλο και κάποιος γνωστός θα καθαρίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/9/18 15:28

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ...ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ; ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ''''ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ''' . ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ, ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΔΕΝ ΦΟΡΑ ΚΡΑΝΟΣ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΒΑΖΕΙ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ, ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ (ΣΥΝΕΧΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΛΙΝΔΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΡΟΔΙΝΙ), ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΕΛΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΤΙ ΦΤΑΕΙ ; ΧΙΛΙΟΙ ΔΥΟ ΛΟΓΟΙ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάς για κυκλοφοριακή συνείδηση όταν δεν έχουμε καν συνείδηση με όλη τη σημασία της λέξης! Ξεπουλήσαμε ακόμα και το όνομα μας, αεροδρόμια, τράπεζες, ΔΕΗ, ΟΤΕ, λιμάνια, καταστρέψαμε την χώρα μας και φεύγουμε μετανάστες σε άλλες χώρες για να έρθουν εδώ άλλοι μετανάστες. Μια χώρα μπάχαλο χωρίς παιδεία, οράματα και μέλλον! Πρώτοι στην Ευρώπη στην κακή οδήγηση, δεύτεροι στην απάτη, λαμογιά και φοροδιαφυγή. Αντε και εις ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/9/18 12:04

    πατε μανδρακι κατω απο την τροχαια κ λιμεναρχειο,[ποσο κοντα πια],και δειτε τουριστες να βιντεοσκοπουν απο τα πεζοδρομια τις μηχανες που προσπερναν παιδακια πανω στα πεζοδρομια σα να μην τρεχει τιποτα.ειναι ολοι αυτοι που εργαζονται στα καραβακια η που εχουν νταραβερια κ βαριουνται να περπατησουν 10 μετρα νεα παιδια δε σεβονται τιποτα.μεγαλη ντροπη νιωθω οταν βλεπω μαναδες να τραβανε τα μικρα στην ακρη.οι λιμενικοι στην κοσμαρα τους δεν αντιδρουν καθολου.μια απεραντη ανεχεια στην παραβατικοτητα του κωκ.παει ο παπους να κατσει στο παγκακι κ εχει ερθει σφηνα ο νεαρος με την μηχανη κ την αφηνει εκει!θρασος ατελειωτο.ολο το μανδρακι πανω απο 100 μηχανες παρκινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *