επικαιρότητα

Τις δικές τους θέσεις πάρκινγκ θα έχουν τα δίκυκλα μοτοποδήλαταΟλοκληρώθηκε η διαδικασία χωροθέτησης ειδικών θέσεων στάθμευσης για τα δίκυκλα στο κέντρο της Ρόδου, γεγονός που θα

επιτρέπει στους ιδιοκτήτες των οχημάτων να σταθμεύουν πλέον με άνεση και ασφάλεια τα οχήματά τουςκαι όχι όπου βρουν και όπως τους βολεύει!Οι περιορισμένες θέσεις στάθμευσης που υπήρχαν για τα δίκυκλα, σε συνδυασμό με την κακώς εννοούμενη νοοτροπία που μας διακατέχει σε ό,τι αφορά και τη στάθμευση, δημιουργούν τεράστια προβλήματα ειδικά στο κέντρο της Ρόδου, αφού δεκάδες οδηγοί δικύκλων, στάθμευαν τα οχήματά τους ή πάνω στα πεζοδρόμια και στους κοινόχρηστους χώρους ή ανάμεσα σε αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα τεράστιο πρόβλημα. Κανείς, πάντως, δεν πιστεύει ότι θα σταματήσουν να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα όσο δεν αποβάλλουμε τη νοοτροπία να "σταθμεύουμε όπως μας βολεύει".Απλώς με τη χωροθέτηση αυτή δίνεται η δυνατότητα στους συνεπείς και συνειδητοποιημένους συμπολίτες μας, να σταθμεύουν σωστά τα οχήματά τους, χωρίς να αντιμετωπίζουν οι ίδιοι πρόβλημα ή να δημιουργούν σε άλλους.Το τελευταίο τριήμερο πάντως, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου της Ρόδου τοποθέτησαν ειδικά κολονάκια, τα οποία θα εμποδίσουν τα Ι.Χ. οχήματα να σταθμεύουν καθώς παρατηρήθηκαν και τέτοιου είδους φαινόμενα.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά