ροή ειδήσεων

Οι τιμές των ελληνικών ξενοδοχείων το Φθινόπωρο: Ανταγωνιστική η Αθήνα, ακριβά τα νησιά



Ανταγωνιστικές παραμένουν οι τιμές των Αθηναϊκών ξενοδοχείων σε σύγκριση με τη μέση τιμή δωματίου στα ξενοδοχεία των πρωτευουσών της υπόλοιπης Ευρώπης αυτό το φθινόπωρο (Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος 2018), όπως αποκαλύπτει έρευνα της Trivago, αναλύοντας τα επίπεδα τιμών στις online αναζητήσεις της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση τιμή διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία της Αθήνας διαμορφώνεται σε 119 ευρώ. Ο μέσος όρος διανυκτερεύσεων είναι 4.

Τα ακριβότερα ξενοδοχεία, βάσει μέσης τιμής, εντοπίζονται αυτό το φθινόπωρο στο Άμστερνταμ (193 ευρώ) και ακολουθεί το Δουβλίνο (182 ευρώ) και το Παρίσι (169 ευρώ).

Αντίθετα, τα φθηνότερα ξενοδοχεία είναι του Σότσι (67 ευρώ), της Κωνσταντινούπολης (80 ευρώ) και της Κρακοβίας (90 ευρώ).

Δείτε τον πίνακα με τη μέση τιμή ανά διανυκτέρευση και τη μέση διαμονή...


Εντός Ελλάδας, αναλύοντας το κόστος διαμονής στους 5 πιο περιζήτητους προορισμούς, τα διάσημα ελληνικά νησιά διατηρούν τις τιμές σε υψηλά επίπεδα ακόμα και το φθινόπωρο.

Τα ακριβότερα ελληνικά ξενοδοχεία εντοπίζονται στην Οία (μέση τιμή διανυκτέρευσης στα 432 ευρώ, με μέσο όρο διανυκτερεύσεων 5,1 βραδιές), και ακολουθούν η Μύκονος (259 ευρώ, 5,3 διανυκτερεύσεις), τα Φηρά (205 ευρώ, 4,8 διανυκτερεύσεις), η Αθήνα και η Ρόδος (108 ευρώ, 6,9 διανυκτερεύσεις).




TornosNews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *