ροή ειδήσεων

Προπονητής ξυλοκοπήθηκε από πατέρα ποδοσφαιριστή στη Ρόδο!



Ένα αδιανόητο περιστατικό βίας έλαβε χώρα σε γήπεδο 5Χ5 των εγκαταστάσεων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου στο Καρακόνερο, όταν κατά την διάρκεια προπόνησης, πατέρας νεαρού ποδοσφαιριστή μπήκε στο γήπεδο και ξυλοκόπησε τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Καρπαθάκη.

Όπως αναφέρει η «rodiaki» ο δράστης της επίθεσης είχε πάρει τον γιο του από τον σύλλογο την περσινή σεζόν, ενώ άνθρωποι της ομάδας υποστήριξαν ότι ο συγκεκριμένος γονέας είναι μιλήσει και με τα υπόλοιπα παιδιά ώστε να φύγουν από την ομάδα για λογαριασμό της δικιάς του.

Η πρόταση που έκανε έπεσε στο «κενό» με αποτέλεσμα να γίνουν διάφορα σχόλια και εκείνος να «απαντάει» στο τέλος με γροθιές.


Από την μεριά του ο προπονητής του συλλόγου, Νίκος Καρπαθάκης έχει καταθέσει μήνυση αλλά και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του δράστη, ενώ η διοίκηση των Πανθήρων σκοπεύει να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία τόσο στην ΕΠΣΔ, όσο και στην ΕΠΟ.

Κλείνει για τους γονείς το ενωσιακό:

Μόνο οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και οι επίσημοι εκπρόσωποι των σωματείων θα έχουν το δικαίωμα να μπαίνουν, από εδώ και στο εξής, στο ενωσιακό γήπεδο, την ώρα της προπόνησης των παιδιών.

Το μέτρο αυτό λαμβάνεται από την ΕΠΣΔ προκειμένου να μην επαναληφθούν άλλα έκτροπα, τονίζοντας προς πάσα κατεύθυνση πως όποιο σωμάτιο δεν ακολουθήσει αυτό το μέτρο θα χάνουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το ενωσιακό γήπεδο.

Παράλληλα ξεκαθαρίζει πως οι γονείς θα μπορούν να βλέπουν τις προπονήσεις των παιδιών τους μόνο από την εξέδρα.

Καταδικάζει ο Σύνδεσμος Προπονητών:

Τα όσα τραγικά διαδραματίστηκαν προχθές καταδικάζει, με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στον Νίκο Καρπαθάκη.

Η ανακοίνωση:

«Η Ε.Ε. και τα μέλη του συνδέσμου μας, καταγγέλλουν την αήθη και αδικαιολόγητη επίθεση με χειροδικία εναντίον δύο μελών μας, Νίκου Καρπαθάκη και Γιώργου Αγγελάκη, κατά την διάρκεια προπόνησης, παρουσία μικρών παιδιών αλλά και ώριμων έμπειρων ποδοσφαιριστών στο ενωσιακό γήπεδο, από άτομο που δεν σεβάστηκε τα μικρά παιδιά και τους γονείς τους, όντας και ο ίδιος γονέας, επιδεικνύοντας την ρώμη του με κάκιστο τρόπο και με συμπεριφορά που δεν αρμόζει στον χώρο του αθλητισμού».

http://fws.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *