ροή ειδήσεων

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΜΗΣ



ΜΟΝΗ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ: Επιστολή - καταγγελία απέστειλαν νοσοκόμοι και κάτοικοι της περιοχής γύρω από το καθεστώς λειτουργίας της Μονής Πανορμίτου Σύμης. Η επιστολή καταφέρεται ευθέως έναντι της διοικήσεως και των επιλογών στις οποίες προβαίνει τη στιγμή που εκθέτει τη Μητρόπολη Σύμης.



Ακολουθεί η επιστολή των εργαζομένων στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE:

Εργασιακά όργια στην Ιερά Μονή Πανορμίτη με τυχοδιώκτη τοποτηρητή και με πλήρη αξιοκρατία από Μητροπολίτη Σύμης.

Όταν είσαι Πασάς διορίζεις τους Βεζίρηδες σου λέει ο λαός και στην περίπτωση της Μητρόπολης Σύμης και της Μονής του Πανορμίτη η φράση αυτή ταιριάζει γάντι.

Βλέπαμε ως τώρα να προσλαμβάνονται οι καθαρίστριες και οι υπόλοιποι εποχιακοί υπάλληλοι με ερωτηματολογία τύπου ΑΣΕΠ και μας προκαλούσε κλαψίγελο το όλο σκηνικό.

Ζητούσαν στις ενδιαφερόμενες να απαντήσουν σε ερωτήσεις θεολογικού περιεχομένου και όλως περιέργως οι μόνες που τις απαντούσαν φαρσί ήταν αυτές που ήσαν εκλεκτές της κλίκας.

Μα αφού έχουν τόση θεολογική κατάρτιση πως και δεν προσελήφθηκαν σε άλλο πόστο (γραφεία Μητροπόλεως επί παραδείγματι) και παραμέρισαν τα «πτυχία» τους για να εργαστούν σε δουλειά αναντίστοιχη των προσόντων τους.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η νυκτερινή ανακοίνωση μέσω facebook του Υποδιευθυντή του Γηροκομείου της Μονής, που ανακοίνωνε με εγωισμό ότι μια νέα σελίδα ανοίγεται στην ζωή του μετά την εκτίμηση που έδειξε ο Μητροπολίτης Σύμης στο πρόσωπο του και τον διάλεξε χωρίς διαγωνισμό ή αξιολόγηση τυπικών προσόντων να διευθύνει το ίδρυμα.

Παρόλο που στην Σύμη και στην Ρόδο, «Συμιακοί» έχει πτυχιούχους Νοσηλευτικής ή Νοσοκόμους με περισσότερη πείρα και αξία, επιλέχθηκε ένας που μετά βίας ολοκλήρωσε το Λύκειο αλλά γλείφει τους πάντες και τα πάντα και εκμεταλλεύεται τα πάντα για να πετύχει τον σκοπό του.

Είναι αυτός που κατάντησε «Φιλόπτωχο» το Φιλόπτωχο ταμείο Σύμης και όταν το ανέλαβε με το έτσι θέλω για να δειχτώ, ήταν ανθηρό.

Είναι αυτός που αρμέγει λαϊκούς, απόδημους πατριώτες εξ Αμερικής και Αυστραλίας κλπ, παπάδες και Σωματεία για να ταΐσει φτωχούς. Μάλιστα απευθύνεται και σε παπάδες ΕλληνοΑυστραλούς επειδή ο ντόπιος παράς δεν του είναι αρκετός.

Πάντα όμως στο πίσω μέρος του μυαλού του είναι τα στομάχια των φτωχών και το ηλεκτρικό ρεύμα της ενορίας που είναι επίτροπος. Είναι αυτός που σαν επάγγελμα παρουσιάζει ότι είναι των εθελοντών αιμοδοτών Σύμης.

Όμως για να λέμε και την αλήθεια το παιδί κουράστηκε να κάνει τον Σοφέρ του Μητροπολίτη Σύμης πάνω κάτω όλη την ώρα και να βγάζει φωτογραφίες τα ξωκλήσια, οπότε έπρεπε να αποκατασταθεί.

Γι’ αυτό οι υπόλοιποι νοσοκόμοι δεν ρωτήθηκαν καν και ας έχουν παραπάνω προσόντα γιατί η αναμέτρηση θα είχε εκπλήξεις.

Το Μοναστήρι πρέπει να δώσει εξηγήσεις.

Ήρθαν νέοι ηγέτες αλλά η κατάσταση πάει δυστυχώς από το κακό στο χειρότερο. Η αξιοκρατία πήγε περίπατο γιατί δεν συμφέρει, φανταστείτε τι θα γίνετε και στα υπόλοιπα….

Κλείνουμε λέγοντας ένα σλόγκαν που αρέσει και στον κύριο Υποδιευθυντή : «Ο Πανορμίτης βοήθεια μας και να μας σκεπάζει…….» Μόνο που ο Πανορμίτης είναι για μερικούς «μάγκες».

Υ.Γ. Κύριοι εξουσιαστές της Μονής να είστε γενικά προσεκτικοί στις προσλήψεις προσωπικού. Μην είστε και τόσο απαιτητικοί…… Μην διαρρέετε τα ερωτηματολόγια στους εκλεκτούς γιατί οι ίδιοι μετά σας τα βγάζουν στην φόρα…….

Ιδού και το πειστήριο:



ekklisiaonline.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/9/18 12:20

    Παντα κλικα εισασταν στην μονη.τωρα αλλαξε η κλικα και σας πειραξε?βρε ουστ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/9/18 15:58

    τα χρυσα που τα πουλανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *