ροή ειδήσεων

Κάλυμνος: Συνελήφθησαν με όπλα, αρχαία και χασισόδεντρα



Συνελήφθησαν για παρανομίες διαφόρων ειδών ένας 43χρονος Έλληνας μαζί με δυο αλλοδαπές γυναίκες ηλικίας 36 και 31 χρόνων που φιλοξενούσε στο σπίτι του.


Έτσι, επιστράτευσαν και τον εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο για να κάνουν έρευνα στην κατοικία του 43χρονου. Ο τετράποδος αστυνομικός εντόπισε πρώτα τη μίνι χασισοφυτεία με τα οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,65 μέτρου που καλλιεργούσε ο δράστης σε έναν περιφραγμένο εξωτερικό χώρο, ενώ στη συνέχεια ξετρύπωσε εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 27,7 γραμμαρίων και λαθραίο καπνό βάρους 208 γραμμαρίων. Αλλά και στο αυτοκίνητο των δυο αλλοδαπών βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,5 γραμμαρίων.


Τα ευρήματα, όμως, δεν τελείωναν εκεί, καθώς στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν δυο αρχαίοι ενάλιοι αμφορείς ύψους 90 εκατοστών και ενός μέτρου που εκτιμάται ότι ανήκουν στη Ρωμαϊκή περίοδο, αλλά και δυο σπαθιά με λάμες μήκους 52 και 64 εκατοστών, ένα στιλέτο τύπου «πεταλούδα» και δυο αεροβόλα πιστόλια, ενώ κατασχέθηκαν και 55,15 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, που άσκησε σε βάρος τους ξεχωριστές ποινικές διώξεις για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και του Τελωνειακού Κώδικα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *