ροή ειδήσεων

Βρετανία: Συνεχίζονται οι προσφορές για ελληνικούς προορισμούς


Φθηνά φθινοπωρινά πακέτα προσφέρουν οι βρετανοί τουρ οπερέιτορ για την Ελλάδα τον Οκτώβριο, σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Κέρκυρα, η Κρήτη και η Ρόδος. Ενδεικτικά:
Η TUI προσφέρει πακέτα διακοπών 2 εβδομάδων σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στον Κάβο της Κέρκυρας σε τιμές που ξεκινούν από 205 λίρες το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων.
Η αντίστοιχη προσφορά της Travel Republic που μπορούν να εκμεταλλευθούν οι Βρετανοί για τον Οκτώβριο αφορά τον Άγιο Γόρδιο, με κόστος για διαμονή 2 εβδομάδων σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα από 274 λίρες το άτομο συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων.
Επίσης, η TUI προσφέρει πακέτα στα Μάλια, στο Hotel Malia Dedalos, σε τιμές που ξεκινούν από 237 λίρες το άτομο, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων και πρωινού, για διαμονή 2 εβδομάδων.
Τέλος, η Blue Sea Holidays προσφέρει μια εβδομάδα στον Άγιο Γεώργιο Κέρκυρας έναντι 315 λιρών το άτομο στο all inclusive πεντάστερο Sandy Beach Resort, ενώ πακέτο 7 διανυκτερεύσεων στη Ρόδο, με διαμονή στο τετράστερο Labranda Blue Ray Resort Hotel, με all in, κοστίζει από 319 λίρες το άτομο.
TornosNews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *