επικαιρότητα

Δύο τροχαία μέσα σε λίγα μέτρα και λίγα λεπτά στη λεωφόρο Τσαΐρι-Αεροδρομίου


Νεκρή ανασύρθηκε μία 19χρονη συμπολίτισσά μας από τα συντρίμμια του επιβατικού ι.χ της που ενεπλάκη σε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων.

Λίγα μέτρα από το σημείο που σημειώθηκε η καραμπόλα, αλλά και ούτε 10 λεπτά αργότερα ένα δεύτερο τροχαίο μεταξύ δύο τουριστικών λεωφορείων σημειώνεται στην λεωφόρο Τσαΐρι-Αεροδρομίου.Από τη σφοδρή σύγκρουση μεταξύ των τριών αυτοκινήτων, τραυματίστηκε θανάσιμα μια 19χρονη ημεδαπή ενώ σε ενοικιαζόμενο ε.ι.χ. που συνεπλάκη στο τροχαίο χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ζευγάρι αλλοδαπών που επέβαιναν σε αυτό, ευτυχώς όμως δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Για το δυστύχημα διενεργείται προανάκριση.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες το τροχαίο μεταξύ των δύο τουριστικών λεωφορείων σημειώθηκε την στιγμή που ένα εκ των δύο λεωφορείων επιχείρησε προσπέραση και προσέκρουσε στο δεύτερο λεωφορείο που κινούταν κανονικά στην πορεία του.

Εξαιτίας των τροχαίων που σημειώθηκαν, προκλήθηκε μποτιλιάρισμα αφού ήταν αδύνατον να κυλίσει φυσιολογικά η κυκλοφορία των οχημάτων με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ουρά δύο χιλιομέτρων.

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης