ροή ειδήσεων

Η ιστορία ενός καθρέφτη στα Κοσκινού



Αναγνώστης: Το φθινόπωρο του 2017 κάτοικοι του Κοσκινού με έγγραφο τους προς την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου κ Περιφέρεια, ζήτησαν να τοποθετηθεί καθρέφτης στην έξοδο από την οδό 25ης Μαρτίου στην περιφερειακή οδό Γ. Μπάρδου (δρόμοι στα Κοσκινού), διότι όσοι γνωρίζουν, η έξοδος εκεί είναι πολύ επικίνδυνη (έχουν γίνει πολλά ατυχήματα), γιατί δεν υπάρχει ορατότητα από τ΄ αριστερά και η κίνηση μεγάλων οχημάτων(πούλμαν- βυτία-λεωφορεία-μπετονιέρες-νταλίκες-αυτοκίνητα) είναι πάνω από την κανονική.
Μετά από πάρα πολύ καιρό κ με εμπλοκή βέβαια κ της Περιφέρειας, λόγω της περιφερειακής οδού ΄΄Γ. Μπάρδου΄΄, δόθηκε έγγραφη εντολή να μπει ο περιβόητος καθρέφτης. Όμως ο κ. Μανωλάγκας Νικόλαος, Πρόεδρος του Κοσκινού, δεν ήθελε να τον βάλει γιατί είχε προηγούμενα με κάποιον από τους κατοίκους που υπέγραφαν το αίτημα για τον καθρέφτη.
Με εντολή Δημάρχου, τελικά, στάλθηκε υπάλληλος από τη Ρόδο και τον τοποθέτησε στα μέσα του καλοκαιριού του 2018, μαζί με μηχανικούς από την Τεχνική Υπηρεσία κ Περιφέρεια οι οποίοι έλεγξαν και τους υπόλοιπους καθρέφτες της οδού Γ. Μπάρδου κ οι οποίοι βρήκαν κάποιους παράνομους. Δόθηκε λοιπόν εντολή να βγουν όσοι καθρέφτες δεν πληρούσαν το νόμιμο.
Όμως από λάθος εντολή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου βγήκε και ο καθρέφτης της επίμαχης διασταύρωσης, όμως οι εγκρίσεις της τοποθέτησης υπάρχουν, με αποτέλεσμα έως αυτή τη στιγμή δεν έχει επανατοποθετηθεί, με ότι κίνδυνο μπορεί να επιφέρει στους κατοίκους της περιοχής κ όχι μόνο, αυτή η ενέργεια.
Ούτε το αρμόδιο γραφείο της Τεχνικής Υπηρεσίας ενδιαφέρεται, ούτε ο Πρόεδρος του Κοσκινού φυσικά για την επανατοποθέτηση.
Παρακαλούμε λοιπόν πολύ τον κ. Δήμαρχο να ενδιαφερθεί για το θέμα αυτό όπως έκανε και στην αρχή, διότι ούτε με τους συνεργάτες του τους αιρετούς βρίσκουμε άκρη, αλλά ούτε και με τους υπαλλήλους των Υπηρεσιών του.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/9/18 09:40

    και στην κρεμαστη ζητησαμε καθρεφτη αλλα ενας με ονομα που παραπεμπει στα ιερα δεν μας εβαλε γιατι λεει ειναι ακριβος. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ενας ακριβος καθρεφτης δεν αξιζει για να σωσει ενα ατυχημα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/9/18 10:42

    Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΟΔΟΥ!!!ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο καθρέπτης δεν μπαινει για να σωσει την μηχανή του "αλήτη", ούτε για να μην τσουγκρίσουν τις λιμουζίνες τους η κυρα Μαρίκα και ο Μπαρμπαμπίλιος, ο καθρέφτης μπαίνει για την ασφάλεια των παιδιών μας, και όποιος βάζει τα χρήματα πρώτα και την νέα γενιά δεύτερη, είναι λίγος, είναι ανθρωπάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καθρέπτης μπαίνει για όλους μικρούς και μεγάλους, αλήτες και καλούς, Μαρίκες και Μπαρ μαμπίλιους φίλε Philep.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/10/18 17:55

      ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΝ ΧΕΣΩ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *