επικαιρότητα

Δείτε πώς ο κυκλώνας Ζορμπάς «έδιωξε» τους Τούρκους από το ΑιγαίοΟι Τούρκοι προτίμησαν τους ναυστάθμους τους σήμερα Παρασκευή, πρώτη ημέρα της αεροναυτικής άσκησης «Μπλε Φάλαινα», λόγω της κακοκαιρίας στο Αιγαίο.


Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές σε ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο της περιοχής, σύμφωνα με το news.gr, ο Μεσογειακός κυκλώνας που πλησιάζει την περιοχή του Αιγαίου με αποτέλεσμα ήδη στη θάλασσα να πνέουν ισχυροί άνεμοι, ανάγκασε το τουρκικό Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ενώ είχε δεσμεύσει για σήμερα με την NAVTEX 0956/18 όλη τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ικαρίας και Χίου, να μην στείλει κανένα πλοίο.

Στο Αιγαίο σήμερα εντοπίστηκε μόνο μια μικρή τουρκική μονάδα κατευθυνόμενη προς Σμύρνη σε άλλη, άσχετη περιοχή κοντά στις τουρκικές ακτές.

Οι Τούρκοι έχουν δεσμεύσει παράτυπα και άλλη μια περιοχή εντός του FIR Αθηνών για τις 30 Σεπτεμβρίου με την NAVTEX 0955/18, δυτικά της Λέσβου, ωστόσο με δεδομένη τη σημερινή αντιμετώπιση των ακραίων συνθηκών που υπάρχουν στο Αιγαίο κανείς δεν είναι σίγουρος αν οι Τούρκοι θα βγουν στην καρδιά του πελάγους.

Την ίδια στιγμή «Τα μεγάλα καράβια μας είναι έξω στις θέσεις που πρέπει να είναι. Αυτή είναι η δουλειά μας» δήλωσε στρατιωτική πηγή σχετικά με το πώς θα αντιμετωπίσει ο ελληνικός στόλος τον επερχόμενο Μεσογειακό κυκλώνα «Ξενοφών».

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά