ροή ειδήσεων

Ιάλυσος Ρόδου - Νίκη Τραγανού 3-0



Τέσσερα στα τέσσερα για τον Ιάλυσο ο οποίος επικράτησε με 3-0 της Νίκης Τραγανού στο Οικονομίδειο, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.



Στο ρετιρέ της βαθμολογίας του 6ου ομίλου συνεχίζει να βρίσκεται ο Ιάλυσος που πρόσθεσε μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό του την δεύτερη εντός έδρας. Η ομάδα του Θανάση Τερζή μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι και μόλις στο 18΄ άνοιξε το σκορ χάρη σε κεφαλιά του Περογαμβράκη.


Από το σημείο εκείνο και μετά οι «τοξοβόλοι» κυριάρχησαν πλήρως στο παιχνίδι, κάτι που είχε σαν συνέπεια να πετύχουν ακόμα δύο γκολ και να καθαρίσει από το πρώτο κιόλας μέρος την υπόθεση νίκη. Στο 36΄ ο Μίσελ με σουτ έκανε το 2-0, ενώ στο 45΄ ο Βελλίνης με κεφαλιά έκανε το 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό όπως και στο πρώτο μέρος, προκειμένου να φτάσουν στην επίτευξη ενός ακόμα γκολ. Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση, μπροστά στην εστία του Λαμπρόπουλου, κάτι που είχε σαν συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

sdna

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *