ροή ειδήσεων

Συνελήφθη 35χρονος κατηγορούμενος για βιασμό 16χρονης στη Ρόδο



Μετά από καταγγελία ανήλικης Αγγλίδας που κάνει διακοπές στο νησί με την οικογένειά της

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ιαλυσού Ρόδου ένας 35χρονος κάτοικος του νησιού, κατηγορούμενος για το βιασμό 16χρονης Αγγλίδας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ροδιακή».

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, μετά από καταγγελία που έκανε χθες η ανήλικη αλλοδαπή σε βάρος του 35χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η 16χρονη δήλωσε, πως είναι στο νησί για διακοπές μαζί με τους γονείς της και γνώρισε τον 35χρονο σε ένα από τα καταστήματα που επισκέπτονταν. Χθες τα ξημερώματα ο 35χρονος πήγαινε για δουλειά σε άλλο κατάστημα στην πόλη της Ρόδου και ρώτησε την 16χρονη, αν ήθελε να τον ακολουθήσει. Εκείνη δέχτηκε, αλλά τα ξημερώματα η αλλοδαπή ισχυρίζεται, ότι επέστρεψαν στο πρώτο κατάστημα του 35χρονου, όπου την βίασε.

Μετά την καταγγελία της 16χρονης Αγγλίδας, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 35χρονο, ο οποίος συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος και ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση, ενώ ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς ο 35χρονος αρνείται όσα του καταλογίζονται και παραδέχεται, ότι έκανε έρωτα με την αλλοδαπή κοπέλα και ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της.

news.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *