επικαιρότητα

Τηλεοπτική βόμβα: Ο ΟΠΑΠ αγοράζει μεγάλο ελληνικό κανάλι!Αλλάζουν οι συσχετισμοί στο τηλεοπτικό τοπίο. Όπως αναφέρει το ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών οι συζητήσεις του ΟΠΑΠ με τον ιδιοκτήτη του Action 24, Διονύση Φιλιππάκη είναι σε προχωρημένο στάδιο. Θυμίζουμε ότι εδώ και καιρό υπήρξαν δημοσίευματα που ήθελαν να τον ΟΠΑΠ να θέλει να μπει στο τηλεοπτικό παιχνίδι.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο. Ακόμη διενεργείται οικονομικός έλεγχος στο κανάλι προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία ακόμη γρηγορότερα.Στις σχετικές συζητήσεις δεν έχει τεθεί θέμα management, κάτι που σημαίνει ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί υπό τον Διονύση Φιλιππάκη.

Το «Secret» αναφέρει ότι σε πρώτη φάση δεν αναμένεται να υπάρξουν μεγάλες μεταβολές. Ενδέχεται βέβαια το κανάλι να ενισχυθεί σε διάφορα επίπεδα. Το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας ότι το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Ήθελα να μάθω αφού η προκήρυξη 3Κ/2018 έχει δια Νόμου εξαιρεθεί από τις οποιαδήποτε εκλογές, ώστε μέσα σε ένα τρίμηνο μέχρι 10/09/2019, οι διορισμένοι να είναι στις θέσεις τους κανονικά, ο Δήμος έχει ορκίσει μόνο τους 30 οι οποίοι εργάζονται από τις αρχές του μήνα, έχουν τους υπόλοιπους σε αναμονή;

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης