ροή ειδήσεων

Λυκογιάννης: «Με συνδέουν πολλά πράγματα με τον Κολοσσό, αλλά είμαι επαγγελματίας»



Ιδιαίτερο παιχνίδι θα είναι για τον Άρη Λυκογιάννη, λόγω του παρελθόντος του, το παιχνίδι του Χολαργού με τον Κολοσσό Ρόδου.

Σημαντικό και για τις δύο ομάδες θα είναι το παιχνίδι ανάμεσα στον Χολαργό και τον Κολοσσό Ρόδου, όπως δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης, για τον οποίο θα είναι και ιδιαίτερο λόγω της προηγούμενης τετραετίας που πέρασε στον πάγκο των «θαλασσί».

«Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Για εμάς επί της ουσίας είναι το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας στην Α1, ενώ και για τον Κολοσσό είναι επίσης σημαντικό γιατί προέρχεται από μια εντός έδρας ήττα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου για τους δικούς της λόγους η κάθε ομάδα θα διεκδικήσει τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Άρης Λυκογιάννης στην ιστοσελίδα του Χολαργού.

Για το στοιχείο που θα καθορίσει την εξέλιξη του ματς: «Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί καθαρά στον έλεγχο του ρυθμού, η ομάδα που θα ελέγξει τον ρυθμό θα είναι και εκείνη που θα κερδίσει».

Για τη βοήθεια του κόσμου στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι: «Είναι μια καλή ευκαιρία για τους φιλάθλους της ευρύτερης περιοχής να έρθουν στο γήπεδο, να δουν και τον τρόπο που διαμορφώθηκε το κλειστό και να βοηθήσουν σ’ αυτή την προσπάθεια να κάνουμε την πρώτη νίκη».

Για την ιδιαιτερότητα του ματς σε σχέση με τον ίδιο που τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν προπονητής του Κολοσσού: «Πιστεύω ότι πολύ πιο γρήγορα θα μπορέσω να προσαρμοστώ στα δεδομένα του αγώνα σε σχέση με την αναμέτρηση που θα γίνει στον δεύτερο γύρο στην Ρόδο. Με συνδέουν πολλά πράγματα με τον Κολοσσό, αλλά ως επαγγελματίας θα προσπαθήσω για το καλύτερο για την ομάδα μου».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *