ροή ειδήσεων

Η ΝΔ αλλάζει σήμα και επαναφέρει πίσω τον «πυρσό»!



Αλλαγές ετοιμάζει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τα τα 44α γενέθλια τη, με μία από αυτές να είναι και η αλλαγή στο σήμα της.

Στην Πειραιώς ετοιμάζουν μια μεγάλη πολιτική εκδήλωση, με το ραντεβού να έχει δοθεί στο Μουσείο Μπενάκη για το απόγευμα της Πέμπτης, 4 Οκτωβρίου ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στοχεύουν στην αποτύπωση της ιστορικής συνέχειας και των διαχρονικών ιδεών που αποτελούν οδηγό της παράταξης και ταυτόχρονα της εξέλιξης και της ανανέωσης των τελευταίων χρόνων, τόσο σε προγραμματικό λόγο όσο και σε πρόσωπα.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν, οι πρώην πρόεδροι του κόμματος και Πρωθυπουργοί, πρώην και νυν βουλευτές, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, πρώην υπουργοί, στελέχη και μέλη του «Συνδέσμου 74» που έχουν έχουν λάβει τις προσκλήσεις τους.

Η μεγάλη έκπληξη για όσους βρεθούν το απόγευμα της Πέμπτης, στο Μουσείο Μπενάκη θα είναι και η παρουσίαση του νέου σήματος του κόμματος. Αν και από την Πειραιώς οι αλλαγές κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό, σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο λογότυπο της ΝΔ θα ορίζει τον χώρο της παράταξης αλλά με έναν γραφιστικό τρόπο θα δείχνει ότι το κόμμα είναι ανοιχτό σε όλους τους πολίτες ενώ θα επανέρθει και ο πυρσός. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι το νέο σήμα θα μπορεί να διαφοροποιείται γραφιστικά αναλόγως της χρήσης του.

Αυτό, που επίσης δεν αποκαλύπτει κανείς και θα είναι στις εκπλήξεις της Πέμπτης, είναι η επαναφορά ή όχι του πυρσού. Το σήμα της Νέας Δημοκρατίας είχε αλλάξει ξανά το 2011, με πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά, ο πυρσός είχε βγει και είχε αντικατασταθεί με μια τεθλασμένη γραμμή προκαλώντας αντιδράσεις σε παραδοσιακούς οπαδούς και στελέχη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *