ροή ειδήσεων

Ρόδος: Άνοιγμα στην τουριστική αγορά της Κίνας



Το «άνοιγμα» της αγοράς της Κίνας είναι το θέμα εκδήλωσης που διοργανώνουν σήμερα στη Ρόδο η Πρεσβεία της Κίνας και ο Οργανισμός «Δρόμοι του Μεταξιού», σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου και το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων.
Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως στους επαγγελματίες του τουρισμού που θα ενημερωθούν για το πως μπορούν να προσελκύσουν επισκέπτες από την Κίνα, που αποτελεί την μεγαλύτερη τουριστική αγορά του κόσμου.
«Από τους διοργανωτές επελέγησαν η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και η Ρόδος γι’ αυτή την εκδήλωση, που είναι πρωτοφανής για τα τοπικά δεδομένα» δήλωσε χθες ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος.
Στη σημασία που έχει η εκδήλωση για τους επαγγελματίες του τουρισμού, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, Γιώργος Ματσίγκος.
«Είναι πολύ σημαντικό να έρθουν επαγγελματίες του τουρισμού να ενημερωθούν για το πως μπορούμε να προσεγγίσουμε τους Κινέζους» είπε, προσθέτοντας ότι από τα 10 εκατομμύρια Κινέζους που επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ευρώπη, την Ελλάδα υπολογίζεται ότι επιλέγουν περί τις 300.000 μόνο.

ερτ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *