ροή ειδήσεων

Δεν κλείνει τελικά το Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Κρεμαστή!



Την κάθετη αντίθεση του Δήμου Ρόδου και της τοπικής κοινωνίας της δυτικής πλευράς του νησιού, για την πρόθεση της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος να κλείσει το κατάστημα της Κρεμαστής, εξέφρασαν ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης κ. Γεώργιος Πόκκιας και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου κ. Μιχάλης Χριστοδούλου, στη συνάντησή τους με τη Γενική Διευθύντρια Λιανικής και Καταστημάτων κ. Νέλλη Τζάκου και τον Διευθυντή Στρατηγικής Δικτύου Καταστημάτων κ Γιάννη Γκατζιώνη, στα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στην Αθήνα , σε συνέχεια επιστολής του Δημάρχου Ρόδου κ Φώτη Χατζηδιάκου, προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Παύλο Μυλωνά.
Οι κύριοι Πόκκιας και Χριστοδούλου διατύπωσαν με ατράνταχτα επιχειρήματα τους λόγους για τους οποίους η ΕΤΕ , πρέπει να «ξεχάσει» κάθε σκέψη κλεισίματος ή υποβάθμισης του καταστήματος της στην Κρεμαστή , αφού αυτό εξυπηρετεί τους 33.000 κατοίκους των 22 χωριών της δυτικής πλευράς του νησιού και τους 35 έως 40.000 αλλοδαπούς επισκέπτες αυτής της περιοχής.
Τα στοιχεία, ο κύκλος εργασιών και τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου τραπεζικού καταστήματος είναι τέτοια που καθιστούν από τα πιο σημαντικά της περιφέρειας. Ο Δήμος Ρόδου που νοικιάζει στην ΕΤΕ το κτίριο έχει τη βούληση να συνεργαστεί στο όποιο θέμα του ζητηθεί.
Τέλος μεταφέρθηκε στα υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας ότι στην περίπτωση που επιμείνουν στην πρόθεση τους, τότε ο Δήμος Ρόδου θα επανεξετάσει και το ζήτημα της συνεργασίας του με τη συγκεκριμένη Τράπεζα.
Η Γενική Διευθύντρια της Τράπεζας κ Τζάκου κατανόησε τις θέσεις των εκπροσώπων του Δήμου και δεσμεύτηκε να τις μεταφέρει στον Πρόεδρο της Τράπεζας και να εισηγηθεί την επανεξέταση του θέματος.
Ωστόσο, τόσο ο κ. Πόκκιας όσο και ο κ. Χριστοδούλου εξέφρασαν την συγκρατημένη αισιοδοξία τους για την αίσια έκβαση του ζητήματος που απασχολεί τις συγκεκριμένες περιοχές ευθύνης του καταστήματος , τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες των 22 χωριών της δυτικής πλευράς του νησιού. Σε κάθε περίπτωση, ο δήμος θα ασκήσει κάθε επιρροή και πίεση για τη διατήρηση λειτουργίας του καταστήματος στην Κρεμαστή.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/10/18 10:24

    Να κλείσει να ανοίξει ο δρόμος που έχει γίνει καρκίνος μες το καλοκαίρι με τους χωριάτες να παρατάνε τα αυτοκίνητα τους μέσα στην μέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/10/18 15:02

      σιγα ρε πρωτευουσιανε κανε λιγο χωρο να κατσουμε και μεις τα φτωχαδακια

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *