ροή ειδήσεων

Στον «αέρα» το Open με την Έλλη Στάη και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων



Με πρώτο ρεπόρτερ τον Μιχάλη Ιγνατίου από τη Νέα Υόρκη, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ξενάγηση στην καρδιά του καναλιού, το newsroom του, έκανε πρεμιέρα το Open
Με την Ελλη Στάη στις 19.00 ακριβώς έγινε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του νέου καναλιού του Ιβάν Σαββίδη “OPEN”. Ανετη, με ένα κομψό γκρι κοστούμι η έμπειρη ανκοργούμαν καλωσόρισε τους τηλεθεατές και προλόγισε την προσπάθεια του νέου σταθμού αλλά και τους στόχους που έχει θέσει.
Το ποδαρικό έγινε με το δελτίο ειδήσεων και με έκτακτη σύνδεση με τον πρώην ανταποκριτή του Mega στις ΗΠΑ, τον Μιχάλη Ιγνατίου, με αφορμή την υπόθεση με τα τρομοδέματα που εντοπίστηκαν σε Κλίντον, Ομπάμα και CNN.

Ακολούθησαν συστάσεις από τη Λίνα Δρούγκα η οποία έκανε μία ξενάγηση στην αίθουσα σύνταξης και περιέγραψε την μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει προκειμένου να στηθεί ο σταθμός και τον “πανικό” όπως χαρακτηριστικά είπε, που έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες, προκειμένου να πάνε όλα καλά στο μεγάλο αυτό τηλεοπτικό στοίχημα. Την σκυτάλη πήραν ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος και ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς οι οποίοι μίλησαν για τη συνεργασία τους με το OPEN.
Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο σε fast forward οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τη “γέννηση” του νέου καναλιού με κάθε λεπτομέρεια σε ό,τι αφορά το χτίσιμο των νέων εγκαταστάσεων.

Το δελτίο ειδήσεων επέστρεψε στην κανονική ροή του με την Ελλη Στάη να παρουσιάζει το πρώτο αποκλειστικό ρεπορτάζ του, την παραπομπή σε στρατοδικείο για τους Μητρετώδη, Κουκλατζη και τους ανωτέρους τους με εντολή αρχηγού ΓΕΕΘΑ.




Είχε προηγηθεί ημίωρη «γέφυρα» με τρέιλερ για το νέο πρόγραμμα του καναλιού. Στις εξίμιση ολοκληρώθηκε η προβολή της ελληνικής ταινίας «Τζένη - Τζένη» που ήταν το τελευταίο πρόγραμμα με το λογότυπο του Epsilon. Η «γέφυρα» μετάβασης από το Epsilon στο Open ξεκίνησε με ένα time lapse βίντεο που έδειχνε το στήσιμο των εγκαταστάσεων του τηλεοπτικού σταθμού, στιγμές από τις συσκέψεις των ανθρώπων του για να ακολουθήσουν τα τρέιλερ των ειδήσεων με κυρίαρχη την Έλλη Στάη. Στη συνέχεια προβλήθηκαν τρέιλερ του μεσημεριανού δελτίου με τη Λίνα Δρούγκα και των ενημερωτικών εκπομπών που είναι φτιαγμένα πάνω στα πρόσωπα τα οποία τις παρουσιάζουν- με μακρά τηλεοπτική πορεία και εμπειρία οι περισσότεροι.

Το Open συνέχισε με τα τρέιλερ των ελληνικών σειρών που εντάσσει στο πρόγραμμά του και ακολούθως «έπαιξαν» εκείνα των ξένων σειρών. Το Open υπόσχεται κινηματογραφικές βραδιές με ξένες ταινίες. Στην πρωινή infotainment ζώνη βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου. Η αντίστροφη μέτρηση έκλεισε με την Έλλη Στάη, ένα λεπτό πριν από το δελτίο ειδήσεων να δίνει το σήμα: «Open.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *