ροή ειδήσεων

Έλεγχοι στην τουρκική τράπεζα Ziraat

ΕΓΙΝΑΝ ΑΘΟΡΥΒΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ



Το υποκατάστημα στην Κομοτηνή δεν έκλεισε –επεκράτησαν οι διπλωματικές ισορροπίες σε μία κρίσιμη εποχή όπου υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα στις ελληνοτουρικές σχέσεις


Το κλείσιμο του υποκαταστήματος της τουρκικής τράπεζας στη Ρόδο (έγινε τον Φεβρουάριο) με ελέγχους των ελληνικών εποπτικών αρχών, οι οποίες διαπίστωσαν τεράστια κενά και τρύπες στην λειτουργία του καταστήματος, ειδικά στη διακίνηση ποσών, φέρνει ξανά στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Εστία», σε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ. Το συγκεκριμένο κατάστημα στο οποίο απασχολούνταν μόλις τέσσερις υπάλληλοι, μετέφερε τις δραστηριότητές του στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Εστία, έλεγχοι έγιναν αθόρυβα από τις ελληνικές αρχές και για το κατάστημα της Κομοτηνής, με τα αποτελέσματα των ελέγχων να έχουν ως αποτέλεσμα την αλλαγή του γενικού διευθυντή του καταστήματος. «Το υποκατάστημα της Ziraat Bankasi στην Κομοτηνή δεν έκλεισε –επεκράτησαν οι διπλωματικές ισορροπίες σε μία κρίσιμη εποχή όπου υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα στις ελληνοτουρικές σχέσεις – ωστόσο το μήνυμα και στην Κομοτηνή ήταν σαφές. Αν το υποκατάστημα της Ziraat δεν περιοριστεί σε αμιγώς τραπεζικές εργασίες και αναμειγνύεται σε άλλα θέματα, θα κλείσει κι αυτό. Ή θα προλάβουν να το κλείσουν οι Τούρκοι για λόγους... γοήτρου, όπως και στη Ρόδο», αναφέρει η Εστία.

xronos.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *