επικαιρότητα

Οι εκπαιδευτικοί του 18ου Νηπιαγ. Ρόδου με το Erasmus+ στη ΤουρκίαΟι εκπαιδευτικοί του 18ου Νηπιαγωγείου Ρόδου συμμετέχουν στο ευρωπαικό πρόγραμμα Erasmus+ ΚΑ2 με τίτλο «Η κούκλα έχει ψυχή».


Το 18ο Νηπιαγωγείο Ρόδου, με την πολύτιμη βοήθεια των γονέων των παιδιών, ξεκίνησε για δεύτερη χρονιά ένα ταξίδι στον κόσμο του θεατρικού παιχνιδιού και των Μαθηματικών, με πνεύμα δημιουργικότητας, καινοτομίας και συνεργασίας.

Οι εκπαιδευτικοί του 18ου Νηπιαγωγείου Ρόδου Ταμβακά Ελπίδα και Σακελλάκη Κοκονίτσα πραγματοποίησαν στα μέσα Οκτωβρίου την τρίτη τους κινητικότητα στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2 με τίτλο «Η κούκλα έχει ψυχή». Αυτή τη φορά η χώρα υποδοχής ήταν η Τουρκία και η διακρατική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα Άδανα.
Οι εταίροι του προγράμματος (εκπαιδευτικοί από σχολεία της Ελλάδας και της Σλοβενίας) είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα διήμερο εκδηλώσεων και συναντήσεων με έδρα το σχολείο Cukurova Anaokulu των Αδάνων.Οι νηπιαγωγοί του 18ου Νηπιαγωγείου Ρόδου συνεργάστηκαν με τους συναδέλφους τους, αντάλλαξαν καλές πρακτικές, συζήτησαν για την έως τώρα πορεία του έργου και έθεσαν τους επόμενους στόχους, καθώς και τις δραστηριότητες που θα τους πλαισιώσουν.

Η φιλοξενία που πρόσφερε η Τουρκία ως χώρα υποδοχής υπήρξε υποδειγματική, όπως και η διοργάνωση της συνάντησης. Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε δομές προσχολικής αγωγής, σε τάξεις και εγκαταστάσεις, όπως επίσης και σε σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Το 18ο Νηπιαγωγείο είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε νέες προκλήσεις κι εμπειρίες!
https://blogs.sch.gr/18niprodou/alfavita

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά