ροή ειδήσεων

Black Friday 2018: Τα Public μπήκαν ήδη στο παιχνίδι - Κινητά από 19 ευρώ



Τα Public ανοίγουν τον χορό της φετινής Black Friday. Ποιες είναι οι πρώτες προσφορές και τα ψιλά γράμματα που πρέπει να προσέξετε


Το ότι η Black Friday του 2018 δεν θα ήταν υπόθεση μίας ημέρας ήταν κοινό μυστικό στην αγορά των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. Το θέμα είναι ποιος θα ήταν αυτός που θα έκανε το βήμα ώστε να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Τα Public άνοιξαν πρώτα τον χορό των προσφορών της Μαύρης Παρασκευής καθώς η ηλεκτρονική σελίδα της αλυσίδας ξεκίνησε με εκπτωτικές τιμές λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου.

iPhone με 199 ευρώ

Συγκεκριμένα η πρώτη “φουρνιά” προσφορών συμπεριλαμβάνει 337προϊόντα από όλες τις κατηγορίες της τεχνολογίας όπως gaming, κινητά, τηλεοράσεις, υπολογιστές και περιφερειακά. Το πρώτο προϊόν που προβάλει ιδιαίτερα η Public είναι το iPhone 6 της Apple με 199 ευρώ από 405 που ήταν η τιμή του πριν (έκπτωση 51%). Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη προσφορά, όπως και για ένα ακόμη μεγάλο αριθμό συσκευών, διατίθεται μόνο μέσα από το φυσικό δίκτυο καταστημάτων της Public και όχι στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα την Δευτέρα που θα ανοίξουν τα καταστήματα καθώς εκτιμάται ότι τα αποθέματα είναι περιορισμένα.


Από τις μεγαλύτερες εκπτώσεις σε επίπεδο κινητής τηλεφωνίας αφορά την συσκευή Elari NanoPhono η οποία διατίθεται έναντι 19,99 ευρώ φθηνότερη κατά 67% από τα 59 ευρώ που ήταν η αρχική της τιμή. Πρόκειται για ένα τηλέφωνο αποκλειστικά για κλήσεις και μηνύματα καθώς δεν διαθέτει κάμερα ή σύνδεση στο ιντερνετ.
Ψιλά γράμματα

Σύμφωνα με πληροφορίες κάθε ημέρα θα προστίθενται από την Public και νέες προσφορές με αποκορύφωμα την Black Friday στις 23 Νοεμβρίου. Αντίστοιχα θα αφαιρούνται οι προσφορές στις οποίες έχουν εξαντληθεί τα αποθέματα. Όπως προαναφέρθηκε οι καταναλωτές θα πρέπει να ελέγχουν για το ποια προϊόντα διακινούνται τόσο από ηλεκτρονικό κατάστημα και φυσικό και ποια μόνο από τα σημεία πώλησης της Public.

Όπως διευκρινίζεται από την Public η online παραγγελία για τις προσφορές Black Friday θα ισχύει μόνο κατόπιν εξόφλησης μέσω πιστωτικής, χρεωστικής κάρτας ή Paypal. Τέλος επιτρέπεται η αγορά ενός τεμαχίου μόνο ανά κωδικό προϊόντος, ανά πελάτη και ανά παραστατικό αγοράς.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *